Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
9°C
JUTRI
22°C
8°C
Oceni objavo

Regijska podelitev priznanj ob dnevu Civilne zaščite

Na prireditvi ob dnevu Civilne zaščite (1. marec), ki je bila 6. 3. 2018 v Kobaridu, so najzaslužnejšim posameznikom in organizacijam, ki delujejo v sistemu zaščite in reševanja, podelili 12 bronastih, 3 srebrna in 1 zlato priznanje ter 2 plaketi. Priznanja sta podelila poveljnik severnoprimorske regije mag. Samuel Kosmač in Janko Petrovič, sekretar ter vodja Izobraževalnega centra za zaščito in reševanje Republike Slovenije. 

Bronasti znak Civilne zaščite so prejeli: Viktor Kravanja, Angel Keber, Nataša Hvala Ivančič, Zdravko Kravanja, Andrej Maffi, Robert Masten, Janko Rosa, Andrej Ferlinc, Jamarski klub Temnica in Darko Podgornik. Bronasti znak za enkratno dejanje sta prejela podjetje Kaskader in Jani Gabršček.

 

Srebrni znak Civilne zaščite so prejeli Bogdan Šošnja, Peter Poljanec in Damijan Koren. Z zlatim priznanjem pa sta bila nagrajena Simon Čopi in Simon Vendramin, ki je priznanje že prejel na državni proslavi na Brdu pri Kranju.

 

Najvišje priznanje, plaketo Civilne zaščite, sta letos prejela Žarko Trušnovec, gorski reševalec in vodja državne ekipe za psihološko pomoč, ter Prostovoljno gasilsko društvo Kanal za 140-letnico aktivnega delovanja.


Iskrene čestitke!

 

 

Oglejte si tudi