Logo MojaObčina.si
JUTRI
13°C
4°C
NED.
13°C
2°C
Oceni objavo

Kros

Zjutraj sem se zbudil, se oblekel, si umil zobe, pozajtrkoval in ob 7.45 odšel v šolo. Tam smo se zbrali in odšli na Aluminij. Ta dan smo imeli kros (13. 10. 2017). Ko smo prišli na igrišče, smo se začeli ogrevati. Najprej so začeli teči 1. razredi. Luka je bil peti, Anteja pa prva. Bili smo zelo veseli. Čez nekaj časa smo prišli na vrsto peti razredi. Tekli smo na 1000 m. Bil sem prvi, kar me je zelo osrečilo. Za nami so tekle še punce iz našega razreda. Po končanem krosu smo se odpravili nazaj proti šoli. Ta dan mi je bil najboljši od vseh dni v šoli.

Marcel Turk, 5. c

Lovrenc na Dr. polju

Mentorica: Andreja Emeršič



Kros

V petek, 13.10. 2017, smo imeli kros. Zjutraj smo prišli v šolo in imeli malico. Po njej smo se vsi z avtobusom odpeljali v Kidričevo na igrišče Aluminij. Na začetku smo se vsi ogreli. Prvi so tekli fantje, potem pa dekleta 1. razreda na tristo metrov. Tekli so še drugi, tretji in četrti razredi, kjer so tudi fantje in dekleta tekli ločeno. Vsi so tekli na šeststo metrov. Tekli smo še peti razredi, in sicer na en kilometer. Ko smo odtekli, je sledila podelitev priznanj. Odpeljali smo se nazaj v šolo in imeli kosilo.

Valentina Turk, 5. c

Lovrenc na Dr. polju

Mentorica: Andreja Emeršič



Kros

Zjutraj, 13. 10. 2017, ob 8. uri smo odšli v šolo. Ko smo prišli, smo imeli malico. Nato smo šli v razred in se pogovarjali in igrali. Potem je prišel avtobus in nas odpeljal v Kidričevo. Tam je bil tudi kros. Najprej smo se razgibali in se usedli na klop. Prvi na vrsti so bili dečki prvih razredov. Za njimi so tekla dekleta prvih razredov in vse tako dalje do petega razreda. Prvi pri fantih v petem razredu je bil moj brat, saj je zelo hiter. Ko smo odtekli, smo spili nekaj vode in se malo igrali. Nato smo naredili kolono in se odpravili do avtobusa, ki nas je odpeljal v lovrenško šolo. Ko smo prišli, je še bilo podaljšano bivanje. Tam smo se šli skrivalnice. Vsak je štel vsaj enkrat. Ko je učiteljica pogledala na uro, nam je povedala, da je ura dve in moramo oditi domov. Poslovili smo se in odšli.

Mia Turk, 4. c

Lovrenc na Dr. polju

Mentorica: Andreja Emeršič

Oglejte si tudi