Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
6°C
SOB.
24°C
9°C
Oceni objavo

Moto klub MK Šumari Kidričevo uspešno zaključil 2017

Moto klub MK Šumari Kidričevo je z letom 2017 zaključil peto leto delovanja, ki je bilo uspešno v vseh pogledih, kar smo ugotovili na rednem letnem občnem zboru v petek, 2. 3. 2018, v prostorih kluba.

Otvoritvena vožnja je bila prva aktivnost, ki je bila realizirana v letu 2017, z njo se uradno odpre sezona v tekočem letu. Nadaljevali smo s prvomajskim kresovanjem, v septembru z obletnico otvoritve Club Hausa, v novembru z izvedbo sedaj že tradicionalnega Winter partyja in v decembru sedaj že prav tako tradicionalnega enotedenskega upravljanja drsališča v Kidričevem.
To so bile nosilne aktivnosti v klubu, vzporedno pa smo redno obiskovali moto zbore v Sloveniji in tujini, udeležili smo se jih preko 30. Prav tako smo organizirali skupno večdnevno druženje z vožnjo po Bosni in odkrivali lepote te lepe dežele.
Na občnem zboru smo v članske vrste uradno sprejeli 4 pripravnike, ki so z vestnim delom skozi leto dokazali, da si to vsekakor zaslužijo.
Uspešno smo sodelovali z lokalno skupnostjo, Občino Kidričevo, kar bomo skupaj z že prej navedenimi aktivnostmi nadaljevali tudi v letu 2018.
V letu 2018 se bomo lotili še ene aktivnosti, ki bo imela humanitarno noto, in s tem pokazali, da smo motoristi tudi skupina, ki rade volje priskoči na pomoč sočloveku.

Oglejte si tudi