Logo MojaObčina.si

Kobarid

Ostalo
Avtor: Nataša Hvala Ivančič,

»Psihološko zdravje – življenje je premiera« v izvedbi dr. Sanele Banović

Organizator: Društvo Spominčica zgornjega Posočja

Društvo Spominčica zgornjega Posočja Tolmin vabi na predavanje »Psihološko zdravje – življenje je premiera« v izvedbi dr. Sanele Banović.

Vabimo vas na predavanje dr. Sanele Banović z naslovom “Psihološko zdravje – življenje je premiera”, ki bo potekalo v soboto, 4. novembra 2017 ob 11.00 uri v Kinogledališče Tolmin.

Dr. Sanela Banović je mlada zdravnica, zaposlena na gastroenterološkem oddelku ljubljanskega Kliničnega centra. Svoje delo združuje z izobraževanji na področjih psihologije in psihoterapije ter tradicionalne kitajske medicine. Zanima jo vpliv sreče in zadovoljstva v življenju na psihofizično zdravje in hormonsko ravnovesje v telesu. Z enostavno analizo možganov in izjemno energijo motivira ljudi in njihovo domišljijo, da se dotaknejo endorfinov okrog sebe. Svobodno govori o pomembnosti objemov in dotikov v vsakdanjem življenju.

Njena velika želja je, da bi ljudje ozavestili pomen stremenja k pozitivnemu načinu razmišljanja, zadovoljstva, druženja in dotikov, spolnosti in gibanja, za kar pa se je potrebno naučiti skrbno poslušati samega sebe.

Dr. Sanela Banović je zelo topla in pozitivna oseba z izjemnim smislom za humor. Njena predavanja, ki potekajo po vsej Sloveniji so zapolnjena do zadnjega sedeža, kar kaže na dejstvo, kako nujno ljudje v vsakdanjem življenju potrebujemo pozitivno besedo in optimistično razmišljanje. Predvsem pa potrebujemo veliko objemov in smeha.

Zato vas prijazno vabimo na predavanje, ki bo upam tudi v naše kraje prineslo informacijo o pomembnosti medčloveških stikov in medsebojne naklonjenosti.

Karte so že na razpolago v predprodaji od 1.10.2017 v Kinogledališču Tolmin.


Cena karte je 10,00 eur, za upokojence in študente pa 7,00 eur.

 

 

Oglejte si tudi