Logo MojaObčina.si

Kobarid

Ostalo
Avtor: Nataša Hvala Ivančič,

Zeleni april - čistilne akcije na kobariškem

Zavedamo se pomena čistega okolja, ki je pomembno za kvalitetno življenje tako občanov kot  tudi obiskovalcev. Prisluhnili smo željam udeležencev vsakoletne čistilne akcije »Očistimo kobariško«, ki se je že tradicionalno odvijala prvo soboto v aprilu in jo razširili na cel mesec april. S tem omogočamo vsem prostovoljcem, društvom, krajevnim skupnostim, … da sami izberejo termin izvedbe akcije in ga sporočijo koordinatorju Janku Volariču na elektronski naslov: redarstvo@kobarid.si ali na telefonsko številko: 041 728 613.

Organizator vam bo zagotovil zadostno število vrečk za ločeno zbiranje odpadkov, rokavice in malico za vsakega udeleženca (zaradi lažje organizacije prosimo, da 4 dni pred izvedbo čistilne akcije sporočite število udeležencev in pri koordinatorju prevzamete kupone za sendviče, ki jih boste na dan akcije sami prevzeli v Mlekarni Planika)

S koordinatorjem čistilne akcije Jankom Volaričem se boste dogovorili tudi glede odvoza odpadkov in morebitnih potrebah po kontejnerjih za kosovne odpadke. Za varnost na čistilni akciji poskrbi vsak sam!

Oglejte si tudi