Logo MojaObčina.si

Kobarid

Deli
Avtor: Nataša Hvala Ivančič,

V zgornjem Posočju letos za okoli 25 milijonov evrov investicij v cestno infrastrukturo

V petek, 16.marca 2018, si je minister za infrastrukturo dr. Peter Gašperšič v sklopu rednih terenskih obiskov skupaj z župani Posočja ogledal infrastrukturne projekte v občinah Bovec, Tolmin in Kobarid. Vrednost podpisanih pogodb za investicije v cestno infrastrukturo v zgornjem Posočju v letošnjem letu je okoli 25 milijonov evrov.

 

Na območju občine Kobarid si je minister v družbi župana Občine Kobarid ogledal viadukt na državni cesti Kobarid - Bovec. Rekonstrukcija ceste je bila zaključena lani in je znašala 746 tisoč evrov. 

V nadaljevanju obiska je v prostorih občine potekal sestanek, na katerem sta se kobariški župan in direktor občinske uprave Simon Škvor zahvalila ministrstvu za podporo projektom, ki se bodo izvajali letos na območju občine Kobarid na državni cesti skozi Borjano, Idrsko - Livek - Livške Ravne, in v aktivnostih v zvezi z ureditvijo kolesarskih poti na Kobariškem. Potekajo pa tudi intenzivni pogovori in aktivnosti za ureditev razbremenile ceste Kobarid. Več o obisku v Posočju si preberite na spodnji povezavi:

 

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!