Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
4°C
JUTRI
18°C
8°C
Oceni objavo

Kopališča in dostopna mesta ob Nadiži

Nadiža je naravna znamenitost in občutljivo naravno okolje. Ob reki Nadiži velja poseben parkirni režim. Obiskovalci lahko parkirajo na štirih dostopnih mestih (Robič, Podbela – za mostom (brezplačno), Napoleonov most pri Podbeli, Logje). Parkiranje je dovoljeno le na urejenih dostopnih mestih. Obiskovalce naprošamo, da upoštevajo prometno signalizacijo.
Nadomestilo za uporabo dostopnih mest znaša 1,50 EUR na uro, dnevno nadomestilo 10 EUR. Obe nadomestili se plačata na parkomatu. Z veljavno dnevno karto lahko parkirajo tudi na drugih dostopnih mestih ob Nadiži in Zaročišču. Obiskovalci naj imajo s sabo kovance, saj parkomat ne vrača denarja. Turisti, ki prenočijo v občini Kobarid lahko v TICu Kobarid, s potrjenim obrazcem s strani ponudnika, kupijo tedensko dovolilnico po ceni 16 EUR.

 

Na območjih kopanja (Robič, Podbela, Napoleonov most, Logje) ni dovoljeno kopanje in zadrževanje domačih živali. Kopalci s psi, naj se umaknejo navzgor ali navzdol po strugi reke. Ob rekah Nadiži in Soči ni dovoljeno kurjenje odprtega ognja. Obiskovalce prosimo, da odpadke odlagajo samo na mestih, ki so za to namenjena.

Oglejte si tudi