Logo MojaObčina.si

Kobarid

Deli
Avtor: Nataša Hvala Ivančič,

Letno srečanje s predsedniki krajevnih skupnosti iz občine Kobarid

V torek, 9. januarja 2018, se je župan Občine Kobarid Robert Kavčič srečal s predsedniki krajevnih skupnosti iz občine Kobarid. Uvodoma je povzel delo in sodelovanje preteklega leta in se predsednikom ter članom krajevnih skupnosti zahvalil za vse, kar so storili v dobro vseh občank in občanov.

Predstavil je novega sodelavca iz občinske uprave Jerneja Brica, ki bo v prihodnje povezovalni člen med občino in krajevnimi skupnostmi ter koordinator dela režijskega obrata in javnih delavcev na terenu. Občina je z novim letom zaposlila 4 javne delavce, ki bodo tekom celega leta pomagali tudi z delom po krajevnih skupnostih.
Direktor občinske uprave Simon Škvor je predstavil podrobneje reorganizacijo režijskega obrata v letošnjem letu z namenom optimizacije dela. Predstavil je tudi način oddaje letnega plana in časovnico  ter nadaljnje postopke za realizacijo zastavljenih ciljev. V mesecu februarju bodo potekali individualni sestanki s predsedniki KS na katerih se bodo uskladile tudi  potrebe po pomoči javnih delavcev na terenu.

Predsedniki krajevnih skupnosti so izrazili željo po sodelovanju z občino pozdravili izvedbo skupnih sestankov, kjer si lahko izmenjajo mnenja in izkušnje, prav tako pa so poudarili, da jim pomoči javnih delavcev pri realizaicji ciljev zelo pomaga, zato aplicirajo, da bi bilo te pomoči še več. Župan je pri tem poudaril, da se bo občina tudi letos potrudila po najboljših močeh, da bo v sodelovanju z njimi naredila čim več v dobro vseh. Pojasnil je tudi, da so tako delavci režijskega obrata kot delavci javnih del zadolženi prvenstveno za vzdrževanje občinskih cest, turističnih poti in infrastrukture, urejenost Kobarida, športnega parka… in, da se tudi s strani krajevnih skupnosti pričakuje razumevanje in strpnost.

Ob koncu srečanja je župan s prisotnimi nazdravili novemu letu in v sproščenem vzdušju zaključil sestanek. 

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!