Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
3°C
JUTRI
17°C
2°C
Oceni objavo

Vabilo na delavnico: Turistični produkti v občini Kobarid

Zavod za turizem Dolina Soče in Turistično društvo Kobarid vabila na delavnico z naslovom: Turistični produkti v občini Kobarid Delavnica bo potekala v ponedeljek, 19. marca 2018, ob 17.00 v Zeleni hiši (TIC Kobarid), kjer bodo predstavljeni produkti – ponudba za prihajajočo turistično sezono 2018. Namen delavnice je podati in izmenjati informacije.

Ko gost najeme sobo ali apartma, ima pogosto veliko dodatnih vprašanj o tem, kaj vse lahko počne na počitnicah. S tem, ko mu ponudite čim več doživetij in aktivnosti, obstaja večja možnost, da podaljša svoje bivanje oziroma se čez čas lahko zopet vrne k vam. Gost bo domov odšel zadovoljnejši in o gostoljubnosti poročal prijateljem in znancem.

Predstavitve bodo kratke in bodo vsebovale najpomembnejše informacije, hkrati bodo na voljo tudi brošure in letaki o turistični ponudbi. Vsak udeleženec naj prinese s seboj tudi svoje brošure, saj si jih bomo ob koncu med seboj lahko razdelili in izmenjali, nekaj pa jih bomo obdržali za vašo predstavitev v TIC-u Kobarid. Narejen bo tudi zapisnik, ki bo vseboval glavne informacije predstavljene turistične ponudbe.

Predstavili se bodo:
- Ustanova »Fundacija Poti miru v Posočju«
- Mlekarna Planika
- Kobariški muzej
- Livško (Nježina hiša in Turistična kmetija Jelenov breg)
- območje Drežnice (Turistična kmetija Žvanč, Turistična kmetija Kranjc)
- Breginjski kot
- Jelkin hram in društvo Adrenalin
- X-Point, Soča Trips, A2 rafting, Alpin Action, E-motion sport in ostali (športne aktivnosti)
- zavod Turizem Dolina Soče (muharjenje, ribogojnice, pohodništvo in ostalo)
- Turistično društvo Kobarid – možnosti sodelovanja
- Občina Kobarid (parkirni režim in avtobus Hop on Hop off)

Sledi RAZPRAVA, v kateri boste lahko postavili vprašanja ali predstavili še kaj, kar ni bilo omenjeno in je zanimivo za turiste, ki pridejo v dolino.

Vse, ki bi želeli predstaviti svoj produkt ali imate predloge za manjkajoče produkte, prosimo, da nas kontaktirate na e-mail: td.kobarid@gmail.com ali info.kobarid@dolina-soce.si. Zaradi organizacije prosimo, da na istem naslovu prijavite svojo udeležbo do 19. 3. 2018 do 12. ure.

Lepo vabljeni!

Turizem Dolina Soče, Janko Humar, v.d. direktorja
Turistično društvo Kobarid, Natalija Rot, predsednica

Oglejte si tudi