Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
3°C
JUTRI
16°C
2°C
Oceni objavo

Dobrodelni koncert Ustanove Petra Pavla Glavarja

Dobrodelna ustanova Petra Pavla Glavarja (UPPG) s sedežem v Komendi je 20. januarja zvečer v dvorani Kulturnega doma v Komendi priredila že 18. dobrodelni koncert, s katerim je zbrala večji del sredstev za svoje delovanje: štipendije 6 štipendistom, denarno in pomoč v živilih občanom v stiski, raznovrstna izobraževalna predavanja in predstavitve, šolo za vrednote in življenje ter druge oblike dejavnosti.

Tokrat je v goste povabila Prifarske muzikante, pri katerih je nekoč pela in igrala sedanja komendska občanka Zvonka Erce (za to in strokovno pomoč so se ji posebej zahvalili), Mladinski pevski zbor OŠ Komenda Moste in Mešani pevski zbor Društva upokojencev Komenda.

Vsi omenjeni so s svojim petjem navdušili nabito polno dvorano poslušalcev, posebej Prifarski muzikanti s svojim raznovrstnim in obsežnim pevskim in instrumentalnim programom ter duhovito besedo. Zaradi njih je bilo zanimanje za koncert tako veliko, da so morali prireditelji pripraviti kar dva koncerta enega za drugim istega dne.


Delo UPPG sta pred koncertom predstavila predsednik ustanove Štefan Petkovšek in štipendistka Vida Zupin, po njem pa se zahvalila vsem nastopajočim in navdušenim poslušalcem za udeležbo na koncertu. Koncertu je sledilo prijateljsko druženje v prostorih Mravljišča.

Oglejte si tudi