Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
7°C
JUTRI
17°C
1°C
Oceni objavo

Živahno v Mravljišču

Z izvedbo 1.šolskega plesa v Mravljišču, smo dosegli vrhunec našega dela. Devetošolci OŠ Komenda-Moste so s pomočjo Mravljišča pripravili prvi šolski ples. Hrano in pijačo so organizirano pripravili devetošolci sami, nekaj staršev pa je pripomoglo pri pripravi dobrot ; pizze, muffinov, palačinke in vaflje pa so učenci pripravljali kar sami. Skozi večer so izbirali so naj masko in pripravili srečelov. Mentorji Mravljišča in učitelji so skrbeli za red in se skoraj nevidno mešali med mladimi, DJ Matevž, pa je z glasbo poskrbel za žur.

Večer je bil več kot uspešen za devetošolce, kot tudi za nas mentorje v Mravljišč, saj smo bili poplačani z velikim številom otrok, ki so se zabavali v naših prostorih. Zabava je pustila kar nekaj pozitivnih sledi, saj smo bili na Noč čarovnic deležni lepega števila obiskovalcev. V meglo in pajčevino ovito Mravljišče je pričaralo pravo zabavo čarovnic in zombijev. Čarovniško palico je tokrat  zamenjala kuhalnica, ki je na k
rožnike pričarala slastne vaflje, metle so lepo bile parkirane v kotu tako ,da niso motile pri napeti igri ob nogometni mizi... Večer je bil zabaven in komaj čakamo naslednji žur ali šolski ples.

Oglejte si tudi