Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
3°C
JUTRI
18°C
6°C
Oceni objavo

Orientacisti srebrni na mednarodnem tekmovanju Alpe Adria O-Cup na Madžarskem

Naši orientacisti so se prejšnji vikend udeležili tridnevne mednarodne tekme Alpe Adria O-Cup na Madžarskem v mestu Szombathely. Na posameznih tekmah so dosegli izvrstne razultate in tako pritekli odlično drugo mesto za slovensko ekipo.

Že prvi dan tekmovanja so naši člani stali na stopničkah. Žan Ravnikar je dosegel odlično 1. mesto (M18), med člani pa je bil najboljši Igor Gavrilov na 3. stopnički (M35).

Najboljšo uvrstitev na tekmi je drugi dan dosegla naša klubska štafeta v postavi Matic Blaž - Katja Babič - Žan Ravnikar, ki si je priborila prvo mesto v kategoriji 18mix. Dekleta v postavi Mojca Flerin Drevenšek- Ajda Flašker- Nuša Jeram so bile odlične tretje (Ž21).

Na srednjih progah tretji dan je bila nepremagljiva Katja Babič, ki je dosegla 1. mesto (Ž16). Svojo odlično pripravljenost je pokazala tudi Ana Pia Pogačar in osvojila 2. mesto. Pri mladincih sta bila uspešna še Zala Zavrl in Žan Ravnikar, oba sta dosegla 3. mesto. Matic Blaž je zaostal le nekaj sekund za Žanom in tako dosegel 4. mesto. Igor Gavrilov je v kategoriji M35 je zasedel 2. mesto.


Drugo leto bodo organizatorji tekmovanja Hrvati, kjer bomo vsekakor tudi mi. Sicer se pa jutri nekateri naši tekmovalci odpravljajo v Celovec na Svetovne igre. Želimo jim hitrost v nogah in mirnost v glavi.

Oglejte si tudi