Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
3°C
JUTRI
16°C
2°C
Oceni objavo

Posamično prvestvo ljubljanske regije v šahu 2018

POSAMIČNO PRVENSTVO LJUBLJANSKE REGIJE V POSPEŠENEM ŠAHU ZA FANTE IN DEKLETA DO 8, 10, 12, 14, 16, 18 in 20 LET ZA LETO 2018

 

Šahovski klub Komenda je v soboto 20. 1. 2018 in v nedeljo 21. 1. 2018 uspešno izvedel POSAMEZNO PRVENSTVO LJUBLJANSKE REGIJE ZA MLADE IGRALCE ZA LETO 2018. Tekmovanje je potekalo v dvorani Prostovoljnega gasilskega društva v Komendi. Nastopli je 46 igralk in igralcev v sedmih skupinah. Tekmovanje je bilo kvalifikacija za državno prvenstvo mladih.

V skupini deklic do 8 let je zmagala Inti MAČEK (ŠK Komenda), 2. mesto je osovjila Sofias Timagina (ŠD Mengeš-Trzin), 3. mesto Evelina MARN (Ljubljana).

V skupini dečkov do 8 let je zmagal Pavle DESPOTOVIČ (Ljubljana), 2. mesto Urban Prevc (Ljubljana), 3. mesto David Markus (ŠK EN Passant), itd.

V skupini deklic do 10 let je zmagala Aneja LAPANJE (ŠK Komenda), 2. mesto je osvojila Viktorija Vugrinec.

V skupini dečkov do 10 let je zmagal. Matic LAVRENČIČ (ŠK Ljubljana - Duol), 2. mesto je osvojil Jure Uštar (ŠD Domžale), 3. mesto Primož Marinč (ŠK Ljubljana - Duol), itd.

V skupini deklic do 12 let je zmagala Elma HALILOVIČ (Ljubljana), 2. mesto je osvojila Jerneja Grošelj (ŠD Domžale), 3. mesto Ajda Lapanje (ŠK Komenda).

V skupini dečkov do 12 let je zmagal Rudi OLENIK ČAMPA (ŠD Domžale), 2. mesto je osvojil Jernej Zidar (ŠK Komenda), 3. mesto Martin Perme (ŠK Komenda), itd.

V skupini dečkov do 14 let je zmagal Erik HITI (ŠD Domžale), 2. mesto je osvojil Grad Danijel (ŠD Mengeš-Trzin), 3. mesto Nikita Filipposkiy (Ljubljana).

V skupini mladink in mladincev je zmagal Aljaž PELJHAN (Ljubljana), 2. mesto je osvojila Klara Vidmar (ŠK Komenda), 3. mesto Bojko Filip (ŠD Mengeš-Trzin), itd.

Zahvaljujemo se Prostovoljnemu gasilskemu društvu Komenda, da nam je omogočilo izvesti tekmovanje v njihovih prostorih.

 

Franc POGLAJEN

Oglejte si tudi