Logo MojaObčina.si

Križevci

Deli
Ostalo
Avtor: Danijel Lesničar,

Pregledovanje naprav za nanos fitofarmacevtskih sredstev - Testiranje ŠkropilnicBiotehniška šola Rakičan bo izvedla testiranje in uravnavanje škropilnih naprav dne 16.03.2017 in dne 21.03 2017 v Stari Novi vasi pri gasilskem domu od 8:00 do 14:30 ure.

Uporabnik mora uporabljati le tehnično brezhibno škropilnico, ki je redno testirana.

Osnovni namen testiranja strojev za varstvo rastlin je ugotoviti njihovo stanje in pomanjkljivosti, ter zagotoviti ustrezno nastavitev, servisiranje in svetovanje za optimalno uporabo oz. nakup.


Vse ostale imetnike naprav, ki še nimate opravljenega pregleda-testiranja, obveščamo da se lahko na testiranje prijavite na tel. številko 02 530 37 50 ali 041 579 820 ali elektronski naslov:

Imetnike novih naprav (starih  do 6 mesecev) od datuma nakupa, seznanjamo da teh naprav ne rabijo pripeljati na prvi pregled, ampak si morajo pridobiti potrdila in znak-nalepko.


Dodatna navodila imetnikom naprav:

Na pregled se odpravite z očiščeno in preizkušeno napravo, z polovico rezervoarja čiste vode zaradi meritev in preizkusa delovanja naprave. V primeru nizkih temperatur bodite še posebej previdni. Preglednik naprav lahko zavrne pregled neočiščene naprave.

Lastnik naprave mora vsako spremembo podatkov o lastništvu naprave (prodaja, solastništvo) ali o tehničnih lastnostih naprave (uničenje naprave, naprava ni več v uporabi) najpozneje v roku 30 dni od nastanka spremembe pisno sporočiti nadzornemu organu in mu predložiti dokazila o spremembi.

Nove naprave pridobijo veljavnost za pet let.

Za dodatne informacije se obrnite na tel: 041 579 820 ali na elektronski naslov:

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!