Logo MojaObčina.si
JUTRI
9°C
4°C
ČET.
11°C
3°C
Oceni objavo

PROSLAVA ZA BABICE IN DEDKE

Že tradicionalno proslavo, ki jo za babice in dedke naših otrok prirejamo v vrtcu Križevci vsako leto, smo tokrat priredili v marcu, tik pred materinskim dnevom.

Babice in dedki so napolnili dvorano do zadnjega kotička in se iskreno veselili vsake točke sporeda, še posebej tistih, kjer so nastopali njihovi vnukinje in vnuki. Le ti so jim pokazali, kaj vse se v vrtcu Križevci igrajo, doživijo, ustvarijo, naučijo oziroma kakšne sposobnosti in veščine si urijo na govorno – jezikovnem področju.

Prisotne je pozdravila  ga. ravnateljica Vasilija Stolnik in jim namenila nekaj besed o pomembnosti njihovega doprinosa pri vzgoji in skrbi za vnuke.  Vodja vrtca ga. Jelka Vinkovič pa je ob koncu vsem babicam in dedkom zaželela lepo in doživeto preživljanje časa s svojimi vnuki.

Glede na marsikateri topel stisk roke v zahvalo, ali rosno oko, ali prijazen nasmeh, ter srčne objeme, ki so jih po proslavi  namenili svojim vnukom, v vrtcu Križevci ugotavljamo, kako pomembo vlogo v življenju  otrok imajo babice in dedki.

Zapisala: Jelka Vinkovič

Oglejte si tudi