Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
4°C
JUTRI
13°C
2°C

Ekološki spust po reki Savi 2017

##VIEWS##




Vabilo na EKOLOŠKI SPUST po reki SAVI 2017
Vabimo vas na EKOLOŠKI SPUST  ob Dnevu Zemlje,ki bo v soboto,22.aprila ob 9.uri!S kajaki, mini rafti in velikimi rafti bomo čistili bregova reke Save 
od Zg.Hotiča do Litje.
Zbor udeležencev čistilne akcije reke Save in njenih brežin bo na parkirišču pred  Rafting klubom Vidra,Ponoviška 12,Litija.
Datum 22.4. je vsem že poznan in vedno smo se mu želeli približati  z našo čistilno akcijo, če je le vreme dopuščalo.Zadnja leta smo se od tega datuma že kar precej oddaljili.
Potek akcije:
Najprej se boste prijavili in nato dobili navodila kako se bomo lotili čiščenja.Rafting klub Vidra bo poskrbel za rafte, mini rafte in transport na izhodišče v 
Zg.Hotič. Ker bodo morali ob 10.00 v Zgornji Hotič  tudi vodniki raftov, nam v vozilih ne bo ostalo kaj veliko prostora za prevoz oseb na izhodišče akcije.
Za prevoz  boste morali poskrbeti sami, kasneje bomo z našimi vozili pomagali za prevoz šoferjev v Zgornji Hotič.V raftih bosta le 2-3 osebe in vodnika, da bo več prostora za nabrane smeti.Ko bodo rafti polni vreč s smetmi (in verjemite, da bodo polni zelo hitro in večkrat) jih bomo odlagali na določenih mestih.Za malico in pijačo bo poskrbljeno na koncu spusta za vse udeležence.Po akciji, ki naj bi trajala do 14.00, se bomo še nekaj časa družili v Rafting klubu Vidra. 
Toplo vabljeni !

Oglejte si tudi