Logo MojaObčina.si

Ljubljana

Tečaji in delavnice
Avtor: Dušan Osojnik,

12- tedenski Tečaj meditacije

Organizator: ZAVOD VITAZEN, ZAVOD ZA IZOBRAŽEVANJE IN OZAVEŠČANJE O KULTURI BIVANJA
Vstopnina: 270€

12 TEDENSKI VitaZen TEČAJ meditacije:
ponovno se naučiti da - ni potrebno nič storiti. Le biti pri miru in prisluhniti. VSAKDO zmore in nikoli ni prepozno.

Učenje meditacije na prijazen, psihološko preprost in neideološki način s poudarki uporabe “zdrave pameti” – zen tradicijo. Številne dobrobiti se zgodijo same od sebe, kot ‘’stranski učinek’’ takšnega pristopa, ne pa zato, ker bi za njimi stremeli!

NAČIN: vodena skupinska meditacijska praksa, samostojna meditacijska praksa v domačem okolju, sklop različnih ‘’domačih nalog’’ s pisanjem dnevnika, supervizija, dve 30 min individualni srečanji.

Unikaten in neprimerljiv tečaj vodi Dušan Osojnik z več kakor 30 letnimi izkušnjami. Njegovi mentorji in učitelji so bili avtentični himalajski jogiji, korejski in japonski zen mojstri, zahodni zen učitelji in krščanski mistiki. http://vitazen.si/tecaj-meditacije/


TRAJANJE: 12 tednov, vsak torek od 18.30 – 20.50 ure

PRIČETEK : torek, 24.01.2017 od 18.30 – 21.30

ZAKLJUČEK: sreda, 02.05.2017 ob 18.30


Nekaj odzivov prvih udeležencev tečaja:
"Kar je najpomembnejše – sedim (meditiram) doma, kar je bilo prej zaradi lastnega nemira nemogoče. Uživam ob hrani, rada sem v svojem telesu." 

"Vidim svoje življenje, zato lažje krmarim. Priporočam vsakemu, popolnoma nova izkušnja. Zelo zadovoljen! Postavi te na mesto, kjer si, ter ti da napotke za lažje in bolj kvalitetno življenje."

Oglejte si tudi