Logo MojaObčina.si

Ljubljana

Deli
Tečaji in delavnice
Avtor: Cene Štupar,

5 skrivnosti uspešne prodaje


Pozdravljeni,

v četrtek 20.04.2017 bo dogodek meseca aprila s Sinišo Bičaničem na temo »5 skrivnosti uspešne prodaje«. Pričetek bo ob 10:00 predviden zaključek pa ob 13:00. 

Prvih trideset minut bomo namenili predstavitvi našega zavoda Cene Štupar in na kratko se bomo udeleženci med seboj tudi spoznali. Zato vas zaradi lažje organizacije in nemotenega poteka vljudno prosimo za točen prihod, in sicer na Linhartovo 13 (Cene Štupar), Ljubljana, I. nadstropje, Velika soba 101.

 

Zaradi omejenega števila udeležencev vas prosimo, da se PRIJAVITE tukaj vsi, ki vam je tematika zanimiva ter uporabna.

Vsi, ki se boste prijavili in se kasneje dogodka ne boste morali udeležiti, vas prosimo, da se odjavite na mail: podjetništvo@dplac.si

O predavatelju

Dogodek bo vodil Siniša Bičanič, NLP Mojster in NLP Coach, ki v izobraževalnih vodah na področju prodaje, marketinga in finančne industrije deluje že 9 let. Ljudem pomaga razumeti in najti sebe, ponovno povrniti vero v svoje sposobnosti. Spominja ljudi, da ponovno odkrijejo svojo osebno moč in prenehajo bežati pred seboj ter lastnimi strahovi.

 
Skrivnosti uspešne prodaje

Na dogodku boste spoznali osupljive nove pristope na področju prodaje, komunikacije in poslovne psihologije, s katero lahko začnete dosegati vrhunske poslovne rezultate takoj!

Predavatelj bo spregovoril še o prvem vtisu, ki si ga dejansko želite pustiti, o odnosu in zaupanju s stranko (s sosedi, prijatelji), o predstavitvi odlične poslovne ponudbe že kar po telefonu in kako se učinkovito načrtujte delo in prosti čas.

Revolucionarno izobraževanje je namenjeno vsem profesionalnim prodajalcem, podjetnikom, managerjem, študentom in vsem željnim novega znanja.

 

VABLJENI!

 

 

 

 

 

Oglejte si tudi