Logo MojaObčina.si

Ljubljana

Deli
Tečaji in delavnice
Avtor: Rozalija Hartman,

Delavnica z žadasto joni jajčko- skrivnosti belih tigric

Organizator: La Vita- Rozalija Hartman s.p.
Vstopnina: 40€
https://www.facebook.com/events/568321576852868/

Tehnika oziroma trening z Joni-žadastim jajčkom je velikega pomena, da bodo nožnica, maternica in vsa ženska rodila ostala mlada in dosegla polni spolni potencial.
Kaj je joni?
V tantri se ženski spolni organ, ki vključuje tudi maternico, imenuje joni.Poleg ženskega spolnega organa pomeni tudi božansko kreativno energijo.

Kraljeve priležnice in ženske, ki so obvladale in izvajale tehniko z žadasto jajčko, so ohranjale svoje zdravje, kondicijo, vitalnost ter mladost svojih spolnih centrov in ženskih organov (maternice, jajčnikov, nožnice, ledvic in nadledvične žleze, medenične ter urogenitalne prepone,…). Hkrati so ohranjale nivo spolne energije ter s tem preprečevale staranje.
Uporaba jačka dviguje energijo, povečuje stik s sabo in notranjo moč."

Kakšen je joni jajček? 
Joni jajčki so iz mineralov, kot so temni in svetli žad, črni žad nefrit, roževec, kamena strela, rdeči jaspis, tigrovo oko. Vsak od mineralov ima svojevrstno zdravilno frekvenco, in tako že sam po sebi močno deluje na spolne organe in telo na energijskem nivoju. Kupite le jajčke, ki se prodajajo kot joni jajčki. Biti morajo iz poldragega kamna in predvsem le mehansko obdelani. Ne zapravljajte denarja s cenenimi kemično obdelanimi ponaredki. Obstajajo tri velikosti jajčkov. Velikega (3,5–5 cm) lahko uporabljajo ženske po porodu in v zrelih letih. Lahko ga začnete uporabljati ponoči, po spolnem odnosu, tako da preprečite njegov zdrs iz vagine, obenem pa že krepite mišice nožnice. Ko so mišice močnejše in lahko jajček obdržite v nožnici lahko preidete na srednjo velikost (3–4 cm), ki se priporoča tudi mlajšim damam. S to jajčko lahko delate vaje, če ste izkušene pa lahko z njim plešete ali delate jogo in s tem trenirate čutenje vaše nožnice. Najmanjši jajček (cca 2 – 3 cm) je za izkušene dame ali ženske ki še niso rodile ali imajo ozko nožnico, ki bodo z njim povečevale svojo občutljivost, nežnost in sezibilnost.

Kak doprinos bo vadba vašemu življenju?
- prepereči se odtekanje življenske enrgije
- vaša nožnica bo bolj vlažna in elastična
- poveča se užitek in želja po spolnosti
- poveča se orgazmičnost in libido
-nožnica in maternica se pomlajujeta
- prepreči se zdrs maternice
- zmanjša se verjetnost nastaneka cist, tumorjev
- odpravi se inkontinenca
- preprečijo se vnetja nožnice, sečnice
- manjše menstrualne težave
- spolna in življenjska energija se povečujeta
-‘zapre nazaj’ vaginalne krožne mišice po spolnem odnosu
-zmanjšuje PMS in menstrualne težave
Za koga je delavnica primerna : Zas ve ženske mlade, te ki ste rodila in ženske v menopavzi.
Hitreje se ogrejete, da ne greste v odnos nepripravljene, več čutite in lažje sprejemate, kar seveda posledično pomeni, da tudi lažje dajete skozi odprto srce. Zelo priporočam tudi tistim ženskam, ki imajo blokade v drugi, spolni čakri, ne znajo uživati v svojem telesu, se ga celo sramujejo ali imajo kakršnekoli probleme na spolnih organih.menstrualne težaven

Ko smo v stiku z joni, s predelom pod popkom, izžarevamo esenco naše ženskosti
Prijave do 15.3.2018. Cena delavnice zgolj 40€ ( brez jajčke- to si nabavite same preko spleta). Prijava velja ob plačilu kotizacije, prijave na mail rozalija@la-vita.si ali na tel. 040628080. 
Plačila na: La Vita, Rozalija Hartman s.p. Brglezov štradon 7, 1000 Ljubljana, DŠ 43251463
račun odprt pri SKB banki SI56-03100-1002699091.

DDV ni obračunan v skladu s 1. odstavkom 94. člena ZDDV-1 (nismo davčni zavezanci).

Oglejte si tudi