Logo MojaObčina.si

Ljubljana

Ostalo
Avtor: Alenka Malnar,

Info ura Instituta IPAL

Informacije o programih Instituta IPAL

Izvajalke uvodnih skupin vam bodo predstavile motodo IPAL, programe in način dela na sebi ter odgovorile na morebitna vprašanja.

Vpis v uvodno skupino

V dobrih dveh desetletjih je Institut IPAL razvil lastno metodo treninga psihološko-duhovnega dela na sebi, ki omogoča prepoznavanje unikatnega notranjega bistva vsakega posameznika. Metoda dela na sebi vključuje psihološko astrologijo (Liz Greene, idr.) in analitično psihologijo (C. G. Jung).

V ospredju dela uvodne skupine je osebna izkušnja, ki ji sledi teoretska predstavitev vsakokratne teme. Srečanja skupine zato niso predavanja, temveč gre za individualno delo z vsakim posameznikom v dinamiki skupine na osnovi njenega oziroma njegovega psihičnega materiala (zavestnega in nezavednega). Nezavedni material pridobimo s pomočjo aktivne imaginacije in rojstne astrološke karte, kar proučujemo in interpretiramo v luči vsakokratne teme. Poudarek je na delu na sebi, na zavestni integraciji ter sprotni praktični uporabi pridobljenih spoznanj v življenju.

Razpisani termini za novo uvodno skupino:
- ponedeljkova skupina (17:00 - 20:00), vodi Meta Erbežnik (začetek 15. 1. 2017 ob 16:30)
- torkova skupina (18:00 - 21:00), Manca Javornik (začetek 6. 2. 2018 ob 17:00)

Tutorke lahko spoznate na informativnem dnevu, na voljo pa so vam tudi za posvet po telefonu ali osebno srečanje. Kontakti:

Meta Erbežnik, dipl. psih. astrol.
T: 031 401 600
E: meta.erbeznik@gmail.com

Manca Javornik, dipl. psih. astrol.
T: 041 360 087
E: manca.javornik@evj-kabel.net

Spletna stran: https://ipal.si/uvodna-skupina-dela-na-sebi

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!