Logo MojaObčina.si

Ljubljana

Deli
Ostalo
Avtor: Andreja Jernejčič,

Integracija komunikacij v poslovnem okolju

Potrebne so predhodne prijave.

Celovita informacijska podpora poslovnim procesom je v sodobnem poslovnem okolju nepogrešljiva. Pri tem je pomembno, da podjetje v čim krajšem času prilagodi informacijsko infrastrukturo, predvsem pa, da uporablja preverjene in učinkovite rešitve.

Andrej Boštjančič, direktor podjetja Softnet, ki že več kot 20 let uspešno rešuje telekomunikacijske izzive podjetij v 16 državah po vsem svetu, med vsemi ponudniki pa najbolj celovito pokriva države nekdanje Jugoslavije, bo skupaj s sodelavci predstavil nekaj primerov dobrih praks – na strokovnem izobraževalnem dogodku Integracija komunikacij v poslovnem okolju, ki bo v petek, 24. marca, ob 9. uri v Kristalni palači v BTC (Ameriška ulica 8, Ljubljana, 2. nadstropje).

Dogodek, ki ga organizira podjetje Softnet, je namenjen direktorjem podjetij, vodjem informatike, vodjem prodaje in nabave. Na dogodek se lahko prijavijo na tej povezavi.


Podjetje Softnet deluje že 21. leto, letos pa so na slovenski trg vstopili kot tretji ponudnik virtualnega mobilnega omrežja oziroma kot sedmi ponudnik mobilne telefonije. Njihova prednost je, da lahko podjetjem, tudi največjim, zagotovijo celostne telekomunikacijske storitve, ki so v celoti prilagojene potrebam posameznega podjetja. Strankam nudijo vso podporo na enem mestu, so hitro odzivni in prilagodljivi. Prisotni so v 16 državah: poleg Slovenije še na Hrvaškem, v Srbiji, Bosni in Hercegovini, Črni gori, Makedoniji, Nemčiji, Avstriji, Bolgariji, Romuniji, Albaniji, Rusiji, na Kitajskem, v Singapurju, Vietnamu in od lani še na Filipinih. V Sloveniji imajo 18 zaposlenih, po vsem svetu pa več kot 55.

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!