Logo MojaObčina.si

Ljubljana

Tečaji in delavnice
Avtor: Alenka Malnar,

Iskanje svojega poslanstva

Organizator: INSTITUT ZA PSIHOLOŠKO ASTROLOGIJO IN PSIHOANALIZO LJUBLJANA
Vstopnina: 46€
Psihološkoastrološka delavnica v izvedbi Nadine Radesky.

"Sleherni človek se vsaj enkrat v življenju vpraša, kaj je njegovo poslanstvo. Zavedati se svojega poslanstva in ga tudi živeti prinaša velik pretok kreativne energije, s katero se lahko ne samo osvobodimo predhodne nezavedne ujetosti, temveč dobimo priložnost da iz sebe otresemo prah, ki nam preprečuje zasijati v svetlobi in pogum, da zaživimo sebe.


Na neki točki se ustavimo in si postavimo vprašanje: ''Kaj jaz delam tukaj? Kdo sem jaz v resnici? Me to, kar opravljam osrečuje? V globini svoje duše čutim, da mi nekaj manjka, občutek imam, da nisem povsem izpolnjen/-a. Bi me osrečilo, če bi se lotil/-a nečesa povsem drugega?"

Na delavnici se bomo dotaknili teme, kako začeti živeti svoje življenjsko poslanstvo. In predvsem, kaj poslanstvo je! V speče potenciale prisotnih udeležencev se bomo poglobili s pomočjo natalnih astroloških kart in skupaj osvetljevali načine, kako jih lahko vsak posameznik začne razvijati. Individualno delo na delavnici bo potekalo v dinamiki skupine. Vsakdo lahko aktivira v sebi točko izvora, ki pomaga preseči dosedanje vzorce in usmeri energijo v spremembe, ki jih želi naša duša, psihološka astrologija nam lahko pomaga pri tem. "

Na delavnici je prostora za do 12 oseb.

Časovni okvir: 6 šolskih ur plus pavze po dogovoru
Kotizacija: 39,00 eur za udeležence 7. Akademije / 46,00 eur za ostale

Prijave in informacije:
T: 040 518 045
E: info@ipal.si
Prijave sprejemamo do srede pred delavnico, napišite svoje podatke in pošljemo vam predračun za delavnico na vaš elektronski naslov.

O izvajalki:
Nadine Radesky je certificirana psihološka astrologinja Instituta IPAL, kot tudi predana raziskovalka sanj, duhovnosti in alkimističnih znanj. Svojo duhovno pot je začela leta 1993, ko se je srečala s svojim duhovnim učiteljem. Sledila so dolgoletna učenja krija joge, različne stopnje iniciacij v klasične tantrične sadhane. Med drugim je končala tudi študij na Agenciji Diada - Life Coaching and Clearing in je licensirana Gaia zdravilka v planetarnem sistemu Eternal Light. V zadnjih letih veliko predava in vodi različne delavnice za osebni razvoj. Že sedmo leto ima lastno prakso iz psihološke astrologije in analize sanj.

Oglejte si tudi