Logo MojaObčina.si

Ljubljana

Deli
Družabni dogodki
Avtor: Laguna Mestna Plaža Ljubljana,

LAGUNKO DRUŽINSKO OTROŠKI DAN | Laguna mestna plaža Ljubljana15.08.2017 vabljeni na nedeljski družinski dan na kopališču Laguna mestna plaža, ki bo namenjen našim najmlajšim obiskovalcem in njihovim staršem. 

Za otroke bomo v sodelovanju z Zavodom G-rega poskrbeli za športne in ustvarjalne delavnice, plesne delavnice z plesno šolo Mimi, nagradne igre, poslikava obrazov, nastop »Baloonka«, štafetne igre, skakalni gradovi, vodna aerobika, vodni hokej in še več iger in zabave v vodi…

Na plesni delavnici z  se bomo skozi pravljico naučili nekaj plesnih korakov in jih skozi igro sestavili skupaj v ples. Zabavno plesno pravljico bomo napisali skupaj.

Za glasbeno animacijo in rajanje pa bo poskrbel  .

10:00 – 13:00 MALI BU rajanje

11:30 Poslikava obrazov,

12:00 Kolo sreče

12:30 štafetne igre v vodi,

13:00 – Vodna odbojka

14:00 Kolo sreče

14:30 -Vaterpolo

15:00 – Nastop baloonko (figure iz balonov)

15:00 – 16:00 Plesne delavnice


***
Kot je že znano imajo otroci do 1m višine vedno prost vstop, saj so le ti obiskovalci najbolj zaželeni v prečudoviti naravi in ponudbi otroških igral ter vsakodnevni animaciji za najmlajše. 

Imetniki klubske karte Klub Laguna celo sezono kupujete dnevne vstopnice po posebnem ceniku, z do 50% nižjimi cenami. 

Za člane Laguna Befit centra z veljavno letno kombinirano karto ali karto vodenih vadb ali fitnesa pa je vstop brezplačen, 
***

Laguna Mestna plaža se že 10 let ponaša z nazivom Naj kopališče Slovenije v kategoriji bazenskih kopališč. Pridite in se prepričajte. Laguna nudi več kot samo zeleno oazo z naravno senco in osvežitev v atraktivnih bazenih skupne vodne površine 1.300 m2: fitnes center, dvoranske in vodene vadbe na kopališču, beach volleyball, velik piknik park s športno rekreativnimi prostori in brezplačno parkirišče.

Pridi, ne bo ti žal :)

Več info :
email: laguna@gpl.si /befit@laguna.siOglejte si tudi