Logo MojaObčina.si

Ljubljana

Družabni dogodki
Avtor: Alenka Malnar,

Osebni planeti – pomočniki na sončevi poti

Član Društva DPPAS, Samo Kravanja, bo v soboto, 3. 2. 2018, od 9.30 do 11.30, imel predavanje v LP baru, Novi trg 2, Ljubljana (pri knjigarni Beletrina), predavanje nosi naslov:

OSEBNI PLANETI - POMOČNIKI NA SONČEVI POTI

"Poleg instinktivnega delovanja, ki ga pripisujemo nekemu avtomatizmu in skladnega z naravnimi procesi, človek deluje tudi z svojo zavestjo oziroma v skladu z lastno voljo. Simbolično je Sonce gonilo našega zavestnega delovanja, ki nam narekuje neko pot osebnostnega razvoja in življenjskega smisla. Ostali osebni planeti pa so pomočniki na sončevi poti. Vsi skupaj simbolično sestavljajo osebni nivo naše psihe, ki je naš princip osebne identitete. 

Na predavanju bomo pogledali, kako Merkur, Venera, Luna in Mars dopolnjujejo iskanje življenjskega smisla in osebnostnega razvoja, ki ga simbolizira Sonce. Pogledali bomo kaj posamezen planet predstavlja na osebnem psihičnem nivoju in kaj to pomeni pri osebnostem razvoju oziroma sončevi poti. V pomoč nam bo mitološko ozadje in osebne izkušnje sodelujočih na predavanju."

Predaval bo: Samo Kravanja, cert. psih. astrol.

Vstop prost, kavico si vsak sam plača.

Sobotna srečanja v Kavarni NUK so v letu 2018 premaknjena v neposredno bližino (slabih 50 m stran), in sicer nas bo po novem gostil LP bar, Novi trg 1, Ljubljana.

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!