Logo MojaObčina.si

Ljubljana

Deli
Tečaji in delavnice
Avtor: Barbara Novak,

Regeneracija notranjih moči


POMLADNA OSVEŽITEV

Kratek  program regeneracije notranjih moči zajema:

Eno srečanje za biosinergijo (90 min)
Eno srečanje za intuitivno masažo (90 min)
Tri 30 minutna reiki srečanja

Ugodnost Pomladna osvežitev velja do 31.3.2017
30% popusta. Redna cena 175€. Cena s popustom 122€

PRIJAVE: asia.tuma@gmail.com , 040 210 512

Biosinergija je holističen sistem za doseganje psihofizičnega ravnovesja. Pristop s fizične plati v smeri duhovnega zapisa. Npr. vnesemo moteči simptom v sistem in raziščemo vzorec obnašanja, naravo motnje in tudi način, kako bomo zopet vzpostavili ravnovesje. Oseba ozavesti ozadje simptoma in hkrati dobi napotke, kaj naj spremeni v dejanjih, da se simptom ne bo ponavljal. Npr. pri fizičnih poškodbah (zvinih, zlomih, ranah itd.) se po razpustitvi energijske blokade poškodovani del telesa veliko hitreje regenerira.

Celostna masaža je naravna metoda zdravljenja in ohranjanja zdravja ter lajšanja bolečin. Specializirani smo za nego ženskega telesa in duše na energijski ravni, ki deluje močneje in bolj zdravilno  od drugih vrst masaž. Z masažo in drugimi terapijami se  dotaknemo vseh energijskih teles ter vzpostavimo ravnovesje.

Reiki je vseprevzemajoča  univerzalna življenjska energija, ki se pretaka skozi nas in skozi vsa živa bitja ter je vseprisotna.
Z reikijem se samozdravimo in se duhovno razvijamo, obenem pa smo lahko v pomoč drugim. Preko iniciacij vzpostavimo stik z univerzalno kozmično zavestjo, s pomočjo katere širimo tudi našo zavest in bolj, ko smo uglašeni z univerzumom, bolj smo mi mi in smo zdravi, srečni, kreativni, zadovoljni ter predvsem polni ljubezni. Reiki pomaga raztapljati naše mentalne in čustvene zastoje, pomaga nam sprejeti bolezen, če je do nje prišlo, daje nam moč in pogum, da spremenimo svoje navade, življenje ter vzorce obnašanja  tako, da bomo čim bližje svojemu srcu, čim bližje samemu sebi. Odpira nam oči do resnice o nas samih in o svetu v katerem živimo. Naša naloga v življenju je, da ugotovimo, kdo smo in katera so naša najmočnejša področja. Le-te potem brezpogojno in nesebično  razdajamo ter delimo med ljudi in vsa druga bitja okrog nas, reiki pa nam pri tem pomaga. Uporablja se kot zdravilska tehnika ter kot pot osebnega in duhovnega razvoja.

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!