Logo MojaObčina.si

Ljubljana

Deli
Tečaji in delavnice
Avtor: Petra Gustin,

Skupinska Regresija v Pretekla Življenja

Organizator: Holistični Inštitut Harmonija
Vstopnina: 49€
študenti imajo 50% popustTa izobraževalna delavnica vam bo približala tematiko karme na zelo oseben način, zato je priporočljivo, da se je udeležijo vsi poslušalci tečaja Kako spremeniti karmo. V njej boste izvedeli več o sebi in svoji preteklosti in kakšen vpliv ima karma na vas osebno.

Marsikdo se sprašuje, kaj je bil v preteklosti, in od kod izvirajo naše globoke želje in nagnjenja, pa tudi nekateri strahovi, ki jih občutimo. Vse to, in še marsikaj drugega boste lahko spoznali na tem potovanju v preteklost. Delavnica regresije v pretekla življenja je priložnost, da lahko odkrivate globino spoznanj vaše duše, vaše talente in vašo misijo v tem svetu. Lahko vam razkrije vaše notranje motive in izvor vaših sedanjih življenjskih izzivov. Lahko tudi odkrijete, kako so bili ljudje, ki vas obdajajo sedaj, povezani z vami v preteklem življenju.

Delavnica skupinske regresije se začne s predavanjem, v katerem boste izvedeli vse o tem, kaj regresija je in kako poteka, skupaj z vsemi praktičnimi napotki, da bo vase doživetje čimbolj uspešno. Imeli boste priložnost postaviti vprašanja, tako da se lahko razprši sleherni dvom. Izvedeli boste tudi zanimive stvari o našem podzavestnem umu, in kako je mogoče, da lahko obudimo spomine iz preteklih življenj.
Predavanju bo sledila skupinska regresija v pretekla življenja. Skupaj se bomo podali v pretekla življenja in vsak bo odšel natančno tja, kjer bo dobil odgovore na svoja vprašanja. Na vsakem koraku tega potovanja boste vodeni, tako da boste lahko raziskali tisto življenje, ki je pomembno za vas. Pomikali se bomo skozi različna obdobja tega življenja, tako da si boste lahko ustvarili sliko o njem in dojeli, kaj bi se naj naučili iz danih doživetij.
Na koncu, ko se bomo vsi vrnili nazaj v stanje budne zavesti, bomo imeli še skupinski razgovor o naših doživetjih, in o tem, kako jih lahko uporabimo za izboljšanje našega sedanjega življenja. 

Delavnica bo potekala v sejni sobi NUK-a, v 1.nadstropju. Vodila jo bo Petra Guštin, hipnoterapevtka in regresoterapevtka z 10 leti izkušenj v regresijah. 
Vstopnina je 49 evrov. Študentje imajo 50% popust ob predložitvi študentske izkaznice.

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!