Logo MojaObčina.si

Ljubljana

Deli
Tečaji in delavnice
Avtor: Barbara Novak,

TELO JE TVOJ PRVI DOM , od 7.4. do 19.5. 2017Program za samoopolnomočenje pri vzpostavljanju nege in vadbe za krepostno telo in svobodo duha.

 

Šest tedenski program je sestavljen kot podpora pri uvajanju vsakodnevne discipline posameznika, ki se zaveda, da je negovanje sebe dobra podlaga za kvalitetno bivanje. Izhajamo iz japonskih veščin shiatsuja in reikija, ki zajemata vse ravni človeškega ustroja, od fizičnega do duhovnega.

V šestih zaporednih srečanjih se naučite šest shiatsu vaj-makko ho, ki jih kasneje lahko vsakodnevno izvajate doma. V programu se boste seznanili tudi z dihalnimi vajami in osnovami energijske strukture človeka. Srečanje traja 90 minut in je sestavljeno iz treh delov:

  • teoretični del: vsako srečanje ima svojo temo o energijski strukturi človeka
  • izvajanje shiatsu vaj-makko ho
  • meditacija in reiki tretma

Program se začne v petek 7.4. 2017 ob 17h. Cena programa je 60€. Vodita in učita Barbara Novak in Tina Cimperman

 

Shiatsu japonska terapevtska metoda izboljša gibljivost in elastičnost sklepov ter energetsko pretočnost. Z raztegi, rotacijami in pritiski na akupresurne točke ter meridiane odlično sprošča mišične napetosti, lajša bolečine in ugodno vpliva na telesno držo.

Reiki je veščina sočutja. Vsak človek ima v sebi  celostni potencial, ki ga s pomočjo reikija razvija in s tem povezuje osebnostno in dušno raven. Ko reikiramo sta aktivirani obe možganski polovici hkrati, zato nas  globinsko sprošča in umirja.

 

Pri različnih fizičnih ali psihičnih težavah priporočamo individualni tretma. Za osebnostno rast in duhovni razvoj pa se lahko udeležite izobraževanja Šola Reikija.

Prijave in informacije : Barbara 040 210 512, asia.tuma@gmail.com

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!