Logo MojaObčina.si

Ljubljana

Tečaji in delavnice
Avtor: Zavod Ypsilon,

Y.business delavnica »Excel za naprednike«

Želite poglobiti svoje znanje in začeti uporabljati orodje Microsoft Excel na višjem nivoju?

Potem je Y.business delavnica »Excel za naprednike« prava za vas. Po delavnici boste znali svoje podatke predstaviti v grafikonu, spoznali boste rokovanje z naprednimi funkcijami, kot so IF stavki in se prvič srečali z vrtilnimi tabelami. Na delavnici boste lahko zastavili svoja vprašanja in predstavili težave, ki vam jih povzroča uporaba Microsoft Excela. Dosegli boste napredno razumevanje obdelave podatkov, ki vam bo pomagalo pri pripravi analiz in poročil.

NA Y.BUSINESS DELAVNICI  »EXCEL ZA NAPREDNIKE« (SI) BOSTE:

 • raziskali naprednejše funkcije, med njimi tudi funkcije za čas in datum ter IF stavke,
 • osvežili znanje o funkciji AutoSum,
 • pobližje ogledali delo z več preglednicami ter osnove grafikonov,
 • naučili naprednih oblikovnih tehnik, kot je npr. pogojno oblikovanje.

PROGRAM Y.BUSINESS DELAVNICE »EXCEL ZA NAPREDNIKE«:

 • uvod v delavnico,
 • pregled možnosti (vnos formul in funkcij, AutoSum, knjižnica funkcij, IF stavki, izreži, kopiraj in prilepi podatke, delo z več razpredelnicami: preimenovanje, prenos in kopiranje razpredelnic, barvno kodiranje zavihkov, oblikovanje besedila in števil v celicah, združevanje celic, oblivanje besedila znotraj celice, oblika števil po meri, pogojno oblikovanje, kopiranje oblikovanja, prikaz formul in referenc, združevanje stolpcev in vrsti v skupine, komentarji),
 • delo z grafikoni (ustvari in definiraj grafikon, določanje položaja, sukanje in spreminjanje velikosti grafikona, urejanje grafikona v Excelu, spreminjanje vrste grafikona, oblikovanje nizov podatkov, grafikon z več nizi podatkov),
 • uvod v vrtilne tabele,
 • Q&A,
 • zaključek z evalvacijo.

KDAJ IN KJE POTEKA Y.BUSINESS DELAVNICA »EXCEL ZA NAPREDNIKE«?


Y.business delavnica »Excel za naprednike« bo potekala v torek, dne 17. oktobra 2017 med 18. in 20. uro v učilnici ABC Hub-a (spodnja etaža Emporiuma, BTC City Ljubljana).


KOMU JE Y.BUSINESS DELAVNICA »EXCEL ZA NAPREDNIKE« NAMENJENA?

Za udeležbo na Y.business delavnici »Excel za naprednike« so priporočena predhodna znanja osnovnega razumevanja formul in funkcij, vnašanja podatkov v Excel ter druga osnovna računalniška znanja. Y.business delavnica Excel za naprednike je namreč nadaljevanje Y.business delavnice Excel za začetnike.

K udeležbi vabimo vse posameznike, ki se zanimate za področje digitalnega sveta in bi radi pridobili nova znanja in kompetence.

Sodelovanje na aktivnostih programa Y.business ni starostno pogojeno.

Pomembno! S seboj obvezno prinesite prenosni računalnik, na katerem imate nameščen program Microsoft Excel. Če programa še nimate, si prenesite brezplačno poskusno različico programa, ki jo lahko uporabljate en mesec: https://products.office.com/en-us/try.

KOTIZACIJA

 • Redna kotizacija Y.business delavnice: 39,9 EUR
 • Kotizacija za člane Zavoda Ypsilon: 19,95 EUR
 • Kotizacija za študente, iskalce zaposlitve in startupe*: 19,95 EUR

Udeležite se obeh delavnic v mesecu oktobru in prihranite 15 %. Dvojček Y.business delavnic »Excel za začetnike« in »Excel za naprednike« rezervirajte na povezavi: http://bit.ly/DvojčekExcelUgodno.

*Ob prijavi je potrebno predložiti ustrezno dokazilo (scan na info@ypsilon.si). Študentje naj posredujejo potrdilo o študentskem statusu, brezposelne osebe pa potrdilo o vpisu v evidenco brezposelnih oseb na ZRSZ. Prijavitelji, ki želijo uveljavljati startup kotizacijo, naj posredujejo potrdilo / izpis, da so ustanovili / delujejo / so zaposleni v novoustanovljeni(o) pravni(o) osebi(o), ki na trgu posluje manj kot 1 leto. Vse navedene cene vključujejo DDV.

Mesta na delavnici so omejena. Prijave sprejemamo do nedelje, 15.10. 2017 oz. do zasedenosti prostih mest.

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!