Logo MojaObčina.si

Ljubljana

Deli
Tečaji in delavnice
Avtor: Zavod Ypsilon,

Y.business seminar: Public Speaking


Y.business seminar ponuja priložnost, da se naučimo, kako se znebiti strahu pri javnem nastopanju, kaj vse sporoča naša govorica telesa, kako poteka osnovna komunikacija na relaciji govorec poslušalec, kako pripraviti govor, kako koketiramo s ciljno publiko in ostala znanja, ki jih potrebujete, da postanete retorik »NUMERO UNO«. Delali bomo vaje za suveren nastop, dvig samozavesti ter se naučili, kako prodati sebe ali svojo idejo. Torej kako izvesti odličen pitch.

Dovolj je mučenja poslušalcev z dolgočasnim prebiranjem razvlečenih sestavkov! Jasno oblikuj svoje misli in osvoji občinstvo, da jim bodo tvoje ideje še dolgo odzvanjale v ušesih.

Kdo predava?
:: Nina Dušić Hren je psihologinja, NLP praktik in trenerka mehkih veščin. Njena ljubezen do harmoničnih odnosov jo je popeljala v svet komunikacije in nastopanja. Svoje znanje strastno predaja naprej v podjetju Dober Stik.

Kaj se bomo naučili?
• Premagovanje treme
• Govorica telesa
• Priprava govora
• Komunikacija med govorcem in publiko
• Kako osvojiti občinstvo

Kje se prijaviš?
:: Prijavi se na http://bit.ly/YbusinessPublicSpeaking. Za člane Zavoda Ypsilon udeležba BREZPLAČNA. Študentje uveljavljajo promocijsko kodo za 50 % POPUST.

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!