Logo MojaObčina.si

Ljubljana

Deli
Šport
Avtor: ,

Z igro in plesom v poletje!

Organizator: JZ Mladi zmaji, Šola za nastopanje Bast, ŠILA - Šolska impro liga
Vstopnina: 60€

Si star/a med 10. in 18. let? 
Imaš rad/a nove izzive? 
Rad/a migaš? 

Potem pridi na dogodek poletja, pridi na poletno šolo Z IGRO IN PLESOM V POLETJE!

Med 21. 8. in 26. 8. 2017 (od 8.00 do 17.30) v Četrtnem mladinskem centru Zalog preizkušamo improvizacijske veščine in plešemo v ritmih poletja – z igro in plesom zaključujemo poletne počitnice. 

Dober teden bomo udeleženci poletne šole ob mentorstvu Šola za nastopanje BAST in ŠILA - Šolska impro liga razvijali igralske spretnosti, se spoznavali z osnovami uličnih plesov ter razvijali veščine skozi kultno gibanje break dance-a. Poleg tega bomo en dan preživeli na bazenu, se učili timskega sodelovanja, skočili na bližnji Debni vrh, imeli bomo palačinka party in (predzadnji dan) prespali v mladinskem centru. Zadnji dan zaključimo z uličnim impro nastopom.

Vragolije, ples in zabava – vse to in še več te čaka na impro-plesni šoli Z IGRO IN PLESOM V POLETJE!

Prijave so možne na elektronski prijavnici: https://docs.google.com/a/mladizmaji.si/forms/d/1kYIQLq4ngM38bZ1GrGiFsJ6Ny-csZhioPGmn34gSLsU/viewform?edit_requested=true, obvezna je tudi dovolinica:
http://www.mladizmaji.si/wp-content/uploads/2017/05/Dovolilnica_Z-igro-in-glasbo-v-poletje.pdf

Plesno šolo omogočajo ustanoviteljica JZ Mladi zmaji, Mestna občina Ljubljana, Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport - Urad RS za mladino in ostali partnerji ter donatorji.

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!