Logo MojaObčina.si

Ljubljana

Deli
Umetnost
Avtor: Zavod Zimske Urice,

Zapornik št. 3.2.3.

Rezervacije vstopnic na :040 33 66 72 (vsak dan od 8h do 20h – tudi v soboto in nedeljo)

Po razprodani predstavi v prekrasno Kavarno Union spet prihaja voditelj oddaje Slovenija ima talent in igralec leta 2016 – Domen Valič z odlično monokomedijo Zapornik št. 3.2.3.

ZAPORNIK ŠT. 3.2.3.

Monokomedija Zapornik št. 3.2.3. predstavi Alojzija Šušteršiča (igra Domen Valič), neprilagojenega posameznika, ki za družbo ne mara dosti in ta za njega še manj, kako si življenje zrežira po svoji volji.

Pripoved duhovito pelje čez otroštvo, najstniška leta in rano mladost v kateri je deško dvorišče zamenjal s socialnimi uradi, diskoteke in teenajgersko rajanje pa z zaporom.

Tako izoblikuje svojstven čut za pravičnost, ki po potrebi opravičuje sredstva in življenski moto 'Mene, ne bo noben jebal' s katerim se prebija in jadra čez vse mogoče in nemogoče avanture.

O Domnu..

Domen Valič je bil svoj čas državni prvak v družabnih plesih, potem pa se mu je naenkrat zazdelo da je plesni podij vendarle prenizek in da je gledališki oder tisti pravi iz katerega se te lahko dobro sliši in vidi. Diplomiral je na AGRFT in postal redni član igralskega orkestra MGL.

Prodaja vstopnic: 

EVENTIM, PETROL, POŠTA,...

ter

1h pred predstavo - od 19h naprej - na blagajni v Kavarni Union.

 

Oglejte si tudi