Logo MojaObčina.si

Ljubljana

Deli
Ostalo
Avtor: Rozalija Hartman,

Ženski krog Sprejemanje življenja

Organizator: La Vita- Rozalija Hartman s.p.
Vstopnina: 10€

Draga ženska!

Sprejemaš svoje življenje takšno kot je?
Vidiš v njem širši smisel?
Se zavedaš, da je naše življenje popolno takšno kot je in da ne potebuje nobenih sprememb?
Zaupaš kreatorju, višji sili, da te vodi po pravi poti?
Zdržiš v svojem življenju tudi težke trenutke, prebrodiš prepreke, se soočaš s problemi?
Si prisotna v svojem življenju ali od njega večino časa bežiš (v delo, opravke, gospodinjska opravila, knjige, elektroniko, spanje, zamaknjenost)?

V sredo, 11.8.2017, od 18:00 do 21:00 se bomo poglobile v temo Sprejemanje življenja. Skupaj bomo odkrivale višji smisel, povezale niti svojega življenja in okrepile zaupanje v kreacijo, ki se imenuje življenje. 

Pridi si napolniti baterije, obnoviti svoje moči, si dvigniti samospoštovanje, črpati energijo in jo vračati nazaj v krog. 

Pričakuješ lahko, da boš o sebi odkrila nekaj novega, dobila smernice za spremembe, ki so potrebne v tvojem življenju, naravnala svoj notranji kompas v pravo smer in se ponovno povezala s svojo notranjo modrostjo. Stkala boš neponovljivo vez s prisotnimi ženskami, se počutila povsem sprejeto in varno ter gradila na svoji samozavesti. Na svoje življenje boš lahko pogledala iz druge perspektive in si odprla pot do svojih globin.

Morje je v globinah dosti bolj mirno, veliko manj razburkano kot na površini. Enako velja za življenje v globinah duše. Poletna modrost :)

Če začutiš klic svojih globin, se odzovi in se nam pridruži v toplini ženskega kroga. V simboliki obreda, misteriju noči, skrivnostnosti kroga bomo odkrivale najtemnejše dele sebe in jih skušale integrirati v celoto naše popolne biti. 

Ženski krog vodim Ana Dvoršak, mama, hčerka, teta, žena in predvsem Ženska. Sem psihologinja po izobrazbi, učiteljica joge, mama po srcu in strastna raziskovalka svojih globin. Ženski krogi mi pomenijo res veliko. Zame so obnavljanje zaupanja vase, vrnitev domov, k sebi, rekalibracija življenja, doživljanje globlje povezave z ženskami, sodelovanje, odkrivanje ženskosti. Mistična energija kroga je resnično čarobna. 

Pripravljam presenečenje. Prispevek znaša 10 eur. Pridite točno takšne kot ste in povabite tudi druge vam pomembne ženske, da se nam pridružijo. Prijavite se tako, da pošljete elektronsko sporočilo na dvorsak.ana@gmail.com.

Krog se bo odvijal v Ljubljani, točno lokacijo pa vam sporočim ob prijavi. Če imate kakšna vprašanja ali dvome, me lahko pokličete na 040 885 343.

Če vam termin ne ustreza, pa želite prejemati novice o prihodnjih ženskih krogih, mi prav tako pišite na moj e-mail naslov dvorsak.ana@gmail.com.

Z ljubeznijo,
Ana

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!