Logo MojaObčina.si

Ljubljana

Deli
Kino
Avtor: Kolosej Ljubljana,

ZIMSKE POČITNICE V KOLOSEJU (17.2. - 25.2. 2018)

Med zimskimi šolskimi počitnicami (od 17. 2.  do 25. 2. 2018) v Koloseju pripravljamo prav poseben filmski program za otroke, mladostnike in ostale filmske navdušence. S programom bomo vsak dan pričeli ob 10. uri, nanj pa smo uvrstili pester izbor filmskih uspešnic in oskarjevskih naslovov.

Za najmlajše obiskovalce med 22. in 25. februarjem v času KinoDni Čebelice Maje pripravljamo posebno akcijo. Obiskovalci bodo ob nakupu kinovstopnice za ogled animirane komične pustolovščine Čebelica Maja: Medene igre prejeli GRATIS* kupon za 30-minutni obisk igralnice Minicity-a v BTC, kjer bodo otroci lahko pobližje spoznali različne poklice.

 

Napovedujemo tudi:

, romantična fantazijska drama, ki je absolutni rekorder v številu nominacij za oskarja ter prejemnik dveh zlatih globusov za najboljšo režijo in najboljšo izvirno glasbo. Na velikem platnu ga bomo premierno predvajali v sredo, 21. februarja 2018 ob 20. uri, v Kino Komuna.

Vstopnice so že v prodaji -

Igrajo: Sally Hawkins, Octavia Spencer, Michael Shannon, Doug Jones, Richard Jenkins

Elisino življenje se za vedno spremeni, ko v poslopju, kjer dela, odkrije strogo zaupno skrivnost – luskasto bitje iz Južne Amerike. Z novim prijateljem postopoma razvije tesno vez, kar jo izpostavi veliki nevarnosti.

****

je sinhronizirana animirana komična pustolovščina. Premierna projekcija bo v četrtek, 22. februarja 2018, ob 17. uri v ljubljanskem Koloseju, predpremierne projekcije pa med 22. in 28. februarjem.

Vstopnice so že v prodaji -

Glavnim likom so slovenske glasove posodili: MAJA – Maša Tiselj; VILI – Matevž Müller; ARNIE – Igor Potočnik; BARNIE – Miha Rodman; FILIP – Jernej Kuntner.

 

Čebelica Maja, ob kateri so odraščale mnoge generacije, se na velika platna vrača v novi, vznemirljivi pustolovščini. Spoznali bomo Majine prijatelje in odkrili vse skrite talente prikupnih žužkov.

****

(Game night), komični kriminalni triler. Premierna projekcija bo v četrtek, 22. februarja, ob 20. uri v ljubljanskem Koloseju.

Vstopnice so že v prodaji -

Igrajo: Rachel McAdams, Kyle Chandler, Jason Bateman, Jesse Plemons, Billy Magnussen

Skupina prijateljev, ki se redno srečuje na družabnih večerih, se kar na enkrat znajde sredi skrivnostnega umora. Jim ga bo uspelo razrešiti?

****

  (Black Panther), akcijski domišljijski spektakel, se že predvaja na Kolosejevem velikem platnu.

 Vstopnice so že v prodaji -

 

IGRAJO: Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupira Njong'o, Dani Jekesai Gurira, Martin Freeman

T'Chall (Črni panter) se po smrti očeta, kralja Wakade, vrne domov v izolirano, a tehnično napredno afriško skupnost, da bi zasedel prestol in postal novi kralj. Takrat se pojavi sovražnik in Črni panter se znajde v grozovitem spopadu.

****

 , komična drama, je nominirana za oskarja v treh kategorijah (za najboljši izvirni scenarij, film in režijo). Režiserka filma, Greta Gerwig, je šele peta ženska v zgodovini s to prestižno nominacijo. Saiorse Ronan, ki v filmu upodobi Christine McPherson, je nominirana za oskarja v kategoriji za glavno žensko vlogo, prejela pa je tudi zlati globus v kategoriji za najboljše igralske dosežke v muzikalu ali komediji. Laurie Metcalf, ki  upodobi njeno mamo, pa je nominirana v kategoriji za najboljšo igralko v stranski vlogi.

Vstopnice so že v prodaji - .


IGRAJO: Saiorse Ronan, Odeya Rush, Timothée Chalamet, Laurie Metcalf, Lucas Hedges

Christine McPherson, ki sama sebe poimenuje Lady Bird, je uporniška in ambiciozna najstnica, ki ima občutek, da ji bo življenje spolzelo iz rok. Hrepeni po avanturi, boljšem življenju in novih priložnostih, pesti pa jo buren odnos s sicer ljubečo in predano, a hkrati trmasto mamo.

****

(Phantom Thread), drama, nominirana za 2 zlata globusa v kategorijah za najboljšega igralca in najboljšo glasbo ter za oskarja v šestih kategorijah!

Vstopnice so že v prodaji -

Igrajo: Daniel Day-Lewis, Leslay Manville, Vicky Krieps, Sarah Lamesch, Richard Graham

Žanr: drama

Reynolds Woodcock je ugleden modni oblikovalec, ki skupaj s sestro Ciryl vodi modno hišo The House of Woodcock, v kateri se oblači  londonska smetana takratne družbe. Ženske prihajajo in odhajajo z Reynoldsovega življenja, dajejo pa mu navdih in nudijo prijetno družbo – vse dokler mu poti ne prekriža odločna Alma, ki postane njegova ljubimka in muza.

 

****

 

Vabljeni v zimski vrtinec zabave!

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!