Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
8°C
JUTRI
19°C
7°C
Oceni objavo

Sejem Future Architecture

MAO vam ponuja izjemno priložnost, da se sestanete in predstavite svoje delo občinstvu platforme Future Architecture. Pridružite se sejmu Future Architecture, na katerem sodelujejo nekateri najprepoznavnejši akterji s področja arhitekture inuanizma.

Future Architecture je vodilna platforma za izmenjave in mreženje, ki arhitekturnim muzejem, festivalom, producentom, založnikom, agencijam, akademskim institucijam in obetavnim večdisciplinarnim strokovnjakom omogoča lažje povezovanje in oblikovanje skupnih projektov.

Sejem je dvodnevni dogodek, ki poteka v okviru Ustvarjalne izmenjave skupaj s spoznavno konferenco Matchmaking Conference 2018. Na konferenci, ki bo odprta za javnost, bo 25 izbranih obetavnih ustvarjalcev v 10 do 15 minutah predstavilo svojo idejo članom platforme in širšemu občinstvu, njihovim predstavitvam pa bodo sledili sestanki posameznikov s člani. Dobro ujemajoči se pari se bodo dogovorili o prihodnjem sodelovanju in dopolnili program platforme Future Architecture za evropsko arhitekturo 2018, ki povezuje konference, razstave in druge dogodke.

Tehnične podrobnosti:
  • dogodek se bo odvijal v Južni dvorani (približno 5 x 15 m), ki je eden glavnih prostorov za dogodke v muzeju;
  • vsak udeleženec naj prinese vizualno gradivo za razstavo in predstavitev svojega dela;
  • v sklopu uradnega programa konference bodo v četrtek, 15. februarja, organizirali t.i. pitch koktajle – hitre, petminutne predstavitve posameznih udeležencev sejma;
  • prostor bo opremljen z mizami/stojali, projektorjem, mikrofonom, zvočno in svetlobno opremo ter prostorom za druženje, v katerem bodo potekali neformalni sestanki in predstavitve.

Sodelovanje na Arhitekturnem sejmu je mogoče le ob predhodni prijavi. Prijavite se lahko od 22. januarja do 1. februarja 2018. Število udeležencev Arhitekturnega sejma je omejeno, določil pa ga bo MAO.

Prijavite se na info(at)futurearchitectureplatform.org.

Ne zamudite trenutka za ustvarjanje novih priložnosti Future Architecture!

Oglejte si tudi