Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
3°C
JUTRI
18°C
6°C
Oceni objavo

KAM Z OTROKI V VROČIH POLETNIH DNEH?

Lagunko vabi vse otroke na kopališče Laguna, tiste majčkene, do 1 metra višine, pa celo na brezplačno kopanje!
Končno prihaja pravo poletje, ko  se ozračje pogosto segreje krepko preko 30 stopinj Celzija.  Vklop klimatskih naprav v stanovanjih je tedaj skorajda obvezna, a ne ravno najbolj zdrava rešitev za nas in naše najmlajše. Ena najboljših alternativnih rešitev v vročih dneh, ki pri otrocih zbudi veliko veselje, pa je zagotovo osvežitev na kopališčih. 


Kopališče Laguna velja s svojimi zelenimi površinami, vsakodnevno brezplačno otroško animacijo in mnogimi rekreacijskimi dejavnostmi ter gostinsko ponudbo za enega najbolj priljubljenih pri nas in se  10 let ponaša z nazivom Najboljše slovensko letno kopališč

Posebno skrb namenjajo na Laguni otrokom. Poleg otroškega bazena s toboganom in vodnimi igrali je na kopališču mnogo zanimivega tudi na obbazenskih površinah v senci dreves: velika skakalna blazina, zipline, ograjeno otroško igrišče s toboganom in lesenimi igrali, in še marsikaj. Vsak dan, tako med tednom kot med vikendom, lahko svojega otroka za dve uri zaupate zanesljivim animatorjem. V tem času, glede na dnevni razpored animacije, otroci brezplačno igrajo na vodnem toboganu - slider, vodno odbojko, vaterpolo, se igrajo z vodnimi baloni, se preizkusijo v lokostrelstvu ali sodelujejo na številnih ustvarjalnih delavnicah in poslikavi obrazov.  Razpored brezplačne otroške animacije za vsak teden (in dan) posebej si lahko ogledate tukaj.

Organizirane dejavnosti in dogodki na Laguni Mestni plaži se bodo odvijali tudi v nadaljevanju letošnjega poletja:
28.7 in 11.8 bo potekal Lagunko Družinsko Otroški dan na kopališču Laguna - Kids day  s športnimi in ustvarjalnimi delavnicami, plesnimi igrami,  nagradnimi igrami,  poslikavo obrazov, nastopom »Baloonka«, štafetnimi igrami, skakalni gradovi, vodno aerobiko, vaterpolom in še več iger in zabave v vodi...
18. 8. bo potekal  že tradicionalni  ekološki dogodek za otroke » DRUŽINSKO POLETNO EKOŠPORTANJE«! Z udeležbo na dogodku boste z izmenjavo igrač in zbiranjem šolskih potrebščin pomagali projektu Botrstvo v Sloveniji.

Vse dogodke bo poleg aktivnosti popestril Lagunko, priljubljena maskota kopališča Laguna. Vsi otroci do 1m višine imajo na kopališče prost vstop, zanje pa je z vsemi igrali in animacijo v senci čudovite narave kar najbolje poskrbljeno.

Torej, kadar vam je vroče in prevroče, ko vam zmanjka idej za igro in ko je na otroških igriščih prevroče, pomislite na Laguno Mestno plažo: poleg igral, igrišč in igrač imajo seveda osvežile bazene! Otroci vam bodo hvaležni!

Dobrodošli!

Laguna Mestna plaža Ljubljana

Povezave

www.laguna.si

Oglejte si tudi