Logo MojaObčina.si
DANES
9°C
5°C
JUTRI
16°C
1°C
Oceni objavo

Vokalni spektakel v Kopru!

V koprski Bonifiki

se že čez 4 dni, v četrtek, 8. 2. 2018 ob 19.00, obeta pravi glasbeni spektakel za vse sladokusce in ljubitelje vrhunskih slovenskih izvajalcev. Prvič v zgodovini bodo namreč skupaj nastopili Uroš Perić in Perpetuum Jazzile na koncertu, slikovito poimenovanem Vokalni spektakel. 

Na koncertu boste lahko slišali nastope obeh izvajalcev, sledi pa tudi veliko glasbeno presenečenje! Vrhunski glasbeniki nam obetajo izvrsten glasbeni dogodek, kot ga še nismo doživeli pri nas. Na koncertu bo posebni gost tudi primorska zasedba Cantica Ladies. 

PERPETUUM JAZZILE

Je največja slovenska pop in jazz vokalna zasedba, ustanovljena že leta 1983. Repertoar Perpetuum Jazzile predstavlja atraktivni izbor vokalne jazzovske in popularne glasbe. Večinoma a cappella, občasno pa tudi s spremljavo vrhunskih jazz instrumentalistov, se repertoar Perpetuum Jazzile razteza od brazilske bossa nove, swinga, close harmony stila vse do funka, gospela in popa.

 

UROŠ PERIĆ

Je svojo glasbeno pot začel leta 2004. Njegove priljubljene glasbene zvrsti so soul, jazz, blues. Uroš je svetovni rekorder po številu izvedenih nastopov posvečenih Rayju Charlesu, za njim je že skoraj 400 nastopov v 20 državah na treh celinah (Evropa, S. Amerika - ZDA, Afrika), kjer je občinstvo njegove izvedbe nagrajevalo s stoječimi ovacijami. Dela z različnimi instrumentalnimi zasedbami, večinoma pa s svojim kvartetom. Doslej je izdal 18 zgoščenk, od tega sedem v Nemčiji, sedem v Sloveniji, eno v Franciji, dve v Švici in eno v ZDA, z veliko njegove avtorske glasbe.


Ne zamudite tega izjemnega spektakla. Vstopnice so že na voljo na vseh prodajnih mestih Eventima po Sloveniji in na spletni strani www.eventim.si

Cene vstopnic:

PARTER GOLD: že od 29,90 EUR

PARTER 1: že od 25,90 EUR

PARTER 2: že od 23,90 EUR

TRIBUNE: že od 20,90 EUR

Oglejte si tudi