Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
8°C
SOB.
25°C
7°C
Oceni objavo

Čarobna praznična tržnica na Logu

Decembra se je zvrstilo lepo število dogodkov. Med njimi je bila tudi praznična tržnica, ki jo je organizirala naša občina v sodelovanju z lokalnimi društvi.
Tistega torkovega popoldneva je v športnem parku Log - Dragomer zagorelo na velikem okroglem ognjišču in bilo je veselo. Zbrali so se stari in mladi, jedlo se je in pilo, pelo in veselilo, raznolike stojnice pa so še dodatno pričarale tisto pravo čarobno vzdušje, kot se za veseli december spodobi. Na tržnici so bili poleg rednih ponudnikov torkove tržnice tudi rokodelci iz okoliša in drugi zanimivi ponudniki z različnimi, lepimi, unikatnimi in okusnimi izdelki. Predstavilo se jih je kar devet. Kmetija Dolenc je ob kaminu poskrbela za veselje otrok, saj je ponudila slastne palačinke in topel čaj. Starejši krajani pa so si lahko ogreli roke ob požirku dišečega kuhanega vina. 
Tokratna praznična tržnica ni bila namenjena samo prodaji izdelkov, ampak predvsem druženju. Program so pripravili člani KUD Kosec ter planinskega društva Rega. Koščeva vokalno-instrumentalna skupina Mladi po srcu je pričarala lepo glasbeno vzdušje, folklorna skupina Nageljček pa nas je ponesla v svet ljudskih plesov. Na eni od stojnic je bila možna tudi izmenjava igrač. Seveda pa brez obiska Dedka Mraza ni šlo. Za obisk prijaznega moža, ki je otrokom delil sladkarije, je poskrbelo planinsko društvo. Otroci so lahko z njim spregovorili nekaj besed in se fotografirali. Na tem mestu bi se radi lepo zahvalili vsem, ki ste prispevali k čudoviti in nemoteni izvedbi tržnice. Posebna zahvala gre tudi gasilskemu društvu Log, ki je poskrbelo za postavitev tržnice in varnost. Bilo je pravljično lepo.

 

KUD Kosec

Oglejte si tudi