Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
8°C
JUTRI
19°C
7°C
Oceni objavo

Izmenjevalnica znanj

V soboto, 10. novembra, med 9.00 in 11.00, na razstavi Moja Ljubljanica pripravljamo Izmenjevalnico znanj, kjer vam bomo predstavili nekaj idej, kako narediti unikatno, zanimivo in osebno darilo brez odpadka!

December je čas obdarovanj, številna darila lahko naredimo sami. Potrebujemo le nekaj idej, spretnosti in znanj!

V sodelovanju z Depo Vrhnika – KPV in Alenko Fink, pripravljamo delavnice s primeri praktičnih daril, za katere potrebujemo le nekaj sestavin, ki jih navadno najdemo v naših gospodinjstvih. Pogovorili se bomo o rešitvah za darila brez odpadkov in načinih ponovne uporabe materialov.

Dogodek je brezplačen. Vabljeni, da z vašimi predlogi in idejami za obdarovanje tudi vi sodelujete pri izmenjavi znanj.

Vabimo vas, da se po zaključku delavnice ob 11. uri pridružite javnemu vodenju po razstavi Moja Ljubljanica. V okviru vodenega ogleda bomo skupaj spoznali reko Ljubljanico, njeno skrivnostno kraško zaledje, številne arheološke najdbe iz njene struge ter zgodovino razvoja Vrhnike, na katero je imela reka velik vpliv. Na razstavi si boste lahko ogledali več kot 300 najdb iz Potočnikove zbirke, repliko najstarejšega lesenega kolesa na svetu ter spoznali zgodovino preko številnih taktilov in zgodovinskih virov.

Voden ogled razstave traja približno 60 minut. Obiskovalci se lahko brezplačnemu vodenju pridružite z nakupom vstopnice.

Oglejte si tudi