Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
6°C
NED.
23°C
8°C
Oceni objavo

DVIG v novembru

Od pravljice do lutke
V soboto, 10. novembra, so naši malčki in njihove sestrice napolnili celo vrsto v Lutkovnem gledališču Ljubljana. Skupaj z enim od staršev ali babico so uživali ob ogledu slovensko pravljice Groznovilca. Več o svojih občutkih pri ogledu in kasneje vam bodo povedali sami. DVIGov krožek Od pravljice do lutke letos prvič sofinancira občina Log - Dragomer. 

Tuji jeziki

V dveh študijskih skupinah se 14 študentov uči angleščino, eno skupino vodi Milojka Babšek, drugo Olga Drofenik. Nadaljujemo tudi učenje španščine (mentorica Damjana Štifter) in francoščine (mentorica Tatjana Merc): v obeh skupinah je še nekaj prostih mest za vse, ki bi radi osvežili ali poglobili znanje francoščine ali ste z znanjem španščine bolj na začetku.

 

Računalniški tečaj

Skupina študentov je začela z nadaljevalnim računalniškim tečajem. Imamo še dve prosti mesti, vabljeni, da se nam pridružite. Tudi letos ga sofinancira občina, mentor ostaja g. Gerbec.

Bralni krožek

Delo Bralnega krožka lahko spremljate v dnevnikih o prebranih knjigah, ki jih v Našem časopisu objavlja članica Društva DVIG in bralnega krožka Dragica Krašovec.

Oglejte si tudi