Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
4°C
JUTRI
14°C
2°C
Oceni objavo

AKTIVNI PROGRAM ZA UPOKOJENCE

Spoštovani! Vse starejše prebivalce Logatca vabimo na program aktivne vadbe za upokojence. To je organizirana vadba, prilagojena potrebam in možnostim starejših oseb, in pri kateri bo poseben poudarek namenjen krepitvi in zdravju hrbtenice. Če bi tudi vi želeli narediti nekaj dobrega za svoje zdravje in počutje, zraven pa se še dobro imeti v prijetni družbi, vas vabimo, da se nam pridružite!
Vabimo vas na serijo 20. vadb za bolj zdravo hrbtenico, ki bo poleg vaj za hrbtenico vključevala tudi tibetanske vaje, pozdrav soncu in meditacijo. Hkrati pa bomo za vas v sklopu naših srečanj pripravili tudi nekaj delavnic o zdravem načinu življenja, o zdravi prehrani, duhovnosti, samopomoči,….

 

Vadba je za udeležence brezplačna in se bo izvajala dvakrat tedensko po eno uro, in sicer ob ponedeljkih in petkih od 18. do 19. ure, v Prešernovi dvorani v Narodnem domu v Logatcu.

 

Termin vadbe: ob ponedeljkih in petkih od 18. do 19. ure, od petka, 6. 4. naprej

 

Prvo srečanje: petek, 6. 4. 2018

Kdaj: ob 18. uri

Kraj srečanja: Prešernova dvorana v Narodnemu domu v Logatcu

Izvajalec vadbe: Društvo Živi korak Logatec in vaditeljica Anna Tia Paynich, ki

ima bogate izkušnje na področju vadbe, plesa in duhovnega razvoja.

 

Zaradi omejitve števila udeležencev in organizacije srečanj so potrebne predhodne prijave na telefonsko številko 05 37 43 911 ali na e-naslov: mateja.bizjak@icra.si.

 

Izobraževanje je za udeležence brezplačno, saj je sofinancirano s strani Republike Slovenije, Evropske unije iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Občine Logatec, v okviru projekta  Vključevanje ranljivih skupin v urbanih naseljih na območju LAS s CILjem.

 

Vljudno vabljeni!

 

Občina Logatec in ICRA d.o.o. Idrija,

izvajalec projekta

Oglejte si tudi