Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
2°C
SOB.
13°C
4°C
Oceni objavo

DRAGI STARŠI IN OTROCI

V letošnjem šolskem letu smo v okviru programa Zmagujemo z vrednotami sodelovali v vseslovenski akciji Božiček za en dan.

 

Zaposleni vrtca Kurirček Logatec se vsem, ki ste darovali posamezna darila, iskreno zahvaljujemo. HVALA v imenu malih nadobudnežev, ki so prejeli darila.

 Akcija omogoča vsakemu Božičku izbiro enega otroka. Kot vrtec smo si izbrali 20 otrok. Zbiranje daril je potekalo le en teden, starši pa ste skupaj z otroki prinesli toliko daril, da smo z njimi obdarili veliko več kot 20 otrok. Pri pobudi k akciji smo izpostavili, da lahko prinesete tudi rabljene predmete, ki so dobro ohranjena. Pohvaliti moramo tudi vse tiste, ki ste darila naredili sami (npr. ročno izdelana kapa, šal, predpasnik itn.). Prav takšni predmeti so darilom dala piko na i, saj ste se za otroke resnično potrudili. Vaš trud in trud vaših otrok pa se je pokazal tudi pri čudoviti kreaciji posameznih škatel. Domišljija enostavno ne pozna meja.

Sprva smo prejeta darila pakirali v manjše škatle. Te so sčasoma postale premajhne za vsa darila, ki ste jih prinašali. Manjše škatle smo tako zamenjali za večje, saj ste otrokom podarili tako velika darila, da so bile večje škatle bolj ustrezne. Naš slogan je tako namesto »majhna škatla za velik nasmeh« postal »velika škatla za velik nasmeh«.

 

Hvala.

Kolektiv enote Centralni vrtec

Avtor: Maja Kljajić

 

Najboljši del človekovega življenja so njegova mala, brezimena in pozabljena dela dobrote in ljubezni.

W.WORDSWORTH

 

Želimo vam veliko škatlo zdravja, ljubezni in dobrote.

Srečno 2018

Oglejte si tudi