Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
4°C
NED.
14°C
2°C
Oceni objavo

Tekači ŠD tek je lek na Teku trojk

Leto je naokoli in mi smo bili spet vsi na teku trojk. Deset ekip smo prijavili, še nekaj naših tekačev je pa nastopilo v trojkah svojih podjetij ali drugih interesnih skupin. Tudi vreme in vzdušje za tek smo imeli super. Po dobrih pripravah je teklo vse po ustaljenem urniku. Najprej kava, ogrevanje, skupinska slika pred Maxijem in odhod na start. Vsi smo bili dobro razpoloženi brez pretirane tekmovalne napetosti in željni najlepšega teka v Sloveniji.

Vseeno pa se tekmovalni duh kar pojavi od nekje in tako smo tudi mi tekli po najboljših močeh. Mojci je uspelo v ženski konkurenci celo zmagati s svojo ekipo. Zelo pogumno so tekli Sara, Mojca in Stane na 29km in bili odlični 17. med mešanimi ekipami. Po teku pa še malo druženja ob pijači na našem izhodiščnem mestu, kjer smo ugotovili, da smo bili odlični in smo odšli domov s sklepom, da se vidimo tudi drugo leto.

Za svoje šole so tekli tudi naši srednješolci, škoda, da niso tekli tudi naši najmlajši člani, ki bi bili tudi uspešni, saj so odlični tekači in tekačice, ki uspešno nastopajo v krosih v primorskem in notranjskem pokalu.

Oglejte si tudi