Logo MojaObčina.si

Lukovica

Deli
Avtor: Gregor Strehar,

Četrta proaktivna kavarna

Na zadnji proaktivni kavarni, ki je bila izvedena iz naslova projekta »Aktivni mladi« in Opin.me, smo predstavili dosedanje rezultate projekta, ki se je začel z ustanovitvijo Mladinskega kluba Stik v aprilu. Po izčrpni evalvaciji smo ugotovili, da se je naše delo šele dobro začelo.

V obdobju od ustanovitve kluba smo se lotili kar nekaj novih projektov, ki se bodo nadaljevali po končanju projekta. Zadnji projekt je Strategija za mlade Občine Lukovica. Strinjali smo se, da za končno verzijo potrebujemo tudi strokovno mnenje. Strategija za mlade Občine Lukovica je še v izdelavi, zato ste še vedno vabljeni, da oddate svoje mnenje prek facebooka, maila ali pa se nam pridružite kar osebno.

Tudi po končanju projekta bomo uporabljali spletno platformo Opin.me, ki smo jo v času projekta dodobra spoznali. Na kavarni smo ob zaključku uradnega dela govorili o dobrih in slabih lastnostih platforme. Orodje Opin.me je trenutno predstavljeno v pilotni različici, zato ste tudi v tem primeru lepo vabljeni, da obiščete spletno stran www.opin.me in oddate svoje mnenje o platformi, da jo bodo snovalci z našo pomočjo lahko izboljšali.

Opin nam je skozi projekt omogočal, da smo glasovali o različnih relevantnih temah, ki so se dotikale naših lokalnih projektov. Glasovali smo o že prej omenjeni strategiji za mlade, lokacijah in napravah, ki smo jih predvideli za trim stezo okrog Gradiškega jezera, aktivnostih, ki si jih želimo pripraviti v okviru mladinskega kluba, kaj mladi potrebujemo in kaj nam manjka na območju občine ter o idejah za oživitev kulturne dvorane v Lukovici.

Na kavarni smo govorili tudi o temi oživitvi trga v središču Lukovice, ki kar kliče po novih dogodkih in dogajanju in o že večkrat izpostavljeni temi oživitvi Rokovnjaškega gozdička in njegovega dogodka »Rokovnjaški tabor«. 

 

Občina Lukovica                                                                                           Mladinski klub STIK

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!