Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
12°C
JUTRI
14°C
4°C
Oceni objavo

Občni zbor ŠTD Rafolče

V petek, 19. aprila 2018, ob 19. uri se je zbralo nekaj manj članov društva kot prejšnja leta na rednem letnem občnem zboru, ki ga je vodil delovni predsednik Marjan Kveder, zapisnikarica pa je bila Urška Hribar. Predsednik društva Blaž Jemec je naštel vrsto dejavnosti društva, ki je zelo aktivno in ima vedno več mladih in manj mladih članov.
Delovanje društva je zelo raznoliko, uspešno je bilo  na področju športa (mali nogomet, namizni tenis,  šah,…). Najbolj aktivna je bila  pohodniška sekcija, ki jo vodi zagnana Marijana Grošelj. Poleg že tradicionalnega novoletnega in jesenskega pohoda po Rahuški poti so bili izvedeni obiski na nekaj hribov pod 1000 m, nekaj med 1000 in 2000 m nv, poleti pa še 2.-3. vzponi v visokogorje na 2000 m nv. Veliko članov pa se je udeleževalo prireditev na področju rekreacije, turizma, Igrarij, Gregorčkov, stalni skrbi za kulturno dediščino,... Izdelana je bila tudi klančina dostopa v brunarico, kar je bila tudi letošnja zahteva pri dostopu do volilnega mesta (omogočen dostop invalidom).

Poslovanje društva je prikazal s pozitivno bilanco blagajnik Marko Pavlič, potrdil pa jo je nadzornik Gorazd Krnc. Nekaj sredstev se pridobi tudi z vsakoletnim zbiranjem starega papirja. Načrt za to leto je podoben lanskemu z nekaj dopolnitvami (nogometni turnir za pokal Rafolč koncem maja, vaški piknik koncem junija, servisiranje delovnih strojev,  rekreacija, skrb za kulturno dediščino, turizem,….).

 

Zahvaljujemo se za pomoč in usluge podjetjem, ustanovam in posameznikom in vabimo vse, da se nam čim večkrat pridružite.

Oglejte si tudi