Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
12°C
JUTRI
14°C
4°C
Oceni objavo

Bernard Rjavec slavil na Spomladanskem pokalu v namiznem hokeju

NHK Mengeš je preteklo soboto organiziral že tretji turnir za Slovenski pokal v sezoni 2017/18. Tokrat je bila udeležba višja kot po navadi, saj se je zbralo devetnajst tekmovalcev.
Pri namiznem hokeju je treba vedeti, da traja precej dolgo, da se lahko nov tekmovalec enakovredno pomeri s tistimi, ki ročke vrtijo že kar nekaj let. Zato je zelo težko privabiti in predvsem obdržati nove člane, saj ti po navadi hitro obupajo, ko ugotovijo, da nikakor niso konkurenčni in jih čaka še ogromno dela. 
V Mengšu smo prejšnji konec tedna spremljali zares napete dvoboje, na koncu pa sta v finalu pristala trenutno najvišje rangirana Slovenca Bernard Rjavec in Tim Weisseisen ter upravičila svojo vlogo favorita.
Od članov NHK Mengeš se je tokrat najbolje odrezal Miha Škrlep, ki mu je uspel preboj v polfinale, na koncu pa navkljub dvema porazoma zanj odlično četrto mesto. Odveč je dodati, da v kategoriji osnovnošolcev ni imel dostojnega nasprotnika.

Slovenski pokal se končuje 5. maja s turnirjem v Kranju, Bernard Škrlep (NHK Mengeš) pa ostaja v boju za skupno tretje mesto.

Besedilo in foto: Bernard Škrlep (NHK Mengeš)

Oglejte si tudi