Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
8°C
SOB.
25°C
7°C
Oceni objavo

Jesenske aktivnosti Mengeške godbe

Mengeški godbeniki in godbenice imamo jeseni veliko nastopov. Septembrsko dogajanje smo zaključili s koncertom na 25. Sejmu v Mengšu ter rock koncertom v Češminovem parku. Oktobra smo sodelovali na dveh oktoberfestih, obogatili 20. obletnico Špas teatra v Mengšu ter tradicionalno sodelovali na komemoracijah v Loki in Mengšu ter 1. novembra na mengeškem pokopališču.
V septembru smo poleg tradicionalnega programa na 25. Sejmu v Mengšu odigrali nekaj rockovskih uspešnic. Pravi rock koncert pa smo izvedli v petek, 29. septembra v Domžalah v Češminovem parku, kjer smo imeli skupni koncert z Godbo Domžale, ki je predstavila godbo v gibanju oz. figurativno korakanje. 
Prvi oktobrski nastop smo imeli kar pri našem dolgoletnem članu Janiju, ki je praznoval abrahama. Poleg dveh nastopov na Oktoberfestu v Ljubljani in Mariboru smo kot presenečenje nastopili na praznovanju 20. letnice Špas teatra, ki je bilo v četrtek, 26. oktobra. Praznični večer smo popestrili z nekaj koračnicami nato pa četrtkov večer zaklučili v godbenem domu z vajo, saj nas v novembru čaka tekmovanje v zabavnem programu za Pokal Vinka Štrucla v Ormožu. Tradicionalno pa že zdaj pridno vadimo tudi za božično-novoletni koncert, ki bo 26. 12.  v KD Mengeš. Več o tem pa v naslednjih prispevkih.


Besedilo: Maja Keržič

Oglejte si tudi