Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
8°C
SOB.
25°C
7°C
Oceni objavo

Novoletni koncert Mengeške godbe

Do konca leta 2018 je še kar nekaj časa, vendar mengeški godbeniki in godbenice že zdaj napovedujemo tradicionalni Božično-novoletni koncert, za katerega je iz leta v leto večje zanimanje.
Pravzaprav bosta koncerta tudi letos dva, in sicer v sredo, 26. decembra, ob 17.00 in ob 19.30 v Kulturnem domu v Mengšu. Tudi tokrat v soorganizaciji s TD Mengeš in podporo občine Mengeš pripravljamo nepozaben dogodek s pestrim glasbenim programom. KD Mengeška godba pod vodstvom kapelnika Dimitrija Ledererja vam bo tudi letos postregla z nekaj klasičnimi skladbami, v solističnih vlogah se bodo predstavili mlajši člani, izbrane skladbe iz zakladnice slovenske popevke ter božične pesmi pa bo z godbo prepeval solist Matjaž Mrak, odličen glasbenik in pevec ansambla Štajerskih 7. Vstopnice po 5 evrov bodo od ponedeljka, 10. decembra, na voljo v Melodiji Mengeš (Trdinov trg 4 d, Mengeš). Vljudno vabljeni!

Hkrati pa vas obveščamo, da bomo v začetku decembra po Mengšu nosili koledarje. Prostovoljni prispevki bodo namenjeni praznovanju 135-letnice društva, ki jo obeležujemo v letu 2019.

Besedilo: Maja Keržič

Oglejte si tudi