Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
3°C
JUTRI
16°C
2°C
Oceni objavo

Na oktobrskem druženju članic Mengeške 100-krat peš na Brezje

Članice FB Mengeške 100krat, ki je bila ustanovljena v začetku leta kot podpora za lažje druženje vseh pohodnic, ki redno obiskujejo in hodijo po številnih poteh na Mengeško kočo, je za oktobrsko druženje izbrala pohod na Brezje. V oktobru je svoj stoti pohod na Mengeško kočo v družbi družinskih članov in drugih podpornic prehodila tudi Helena Germavec. Novembrsko druženje članic skupine bo v soboto, 11. novembra 2017, na 4. teku Občine Mengeš.
Članice FB skupine 100krat so za pohod izbrale soboto, 21. oktober 2017 in se ob 7. uri odpravile iz Mengša. Pohoda so se udeležile 4 članice, Maja Jerič, Milica Tomšič, Katja Dremelj Šav in Pika Purnat. Pogumno so se spopadle s potjo mimo skakalnic in Topol v Moste pri Komendi, nato ob glavni cesti do Kranja ter Nakla vse do Brezij. Pohodnice so se na pohodu spopadle z manjšimi težavami kot so žulji in utrujene noge, vendar pozitivne energije ni zmanjkalo vse do cilja. Pot iz Mengša do Brezij so prehodile v 8. urah.

Elitni skupini članic FB skupine Mengeška 100krat, ki so se od januarja 100 krat sprehodile na Mengeško kočo, se je v oktobru pridružila nova članice. Oktobra je svoj stoti pohod prehodila Helena Germavec, ki je za članice FB skupine in njihove družinske člane pripravila prijetno družinsko druženje.

V novembru bo mesečno druženje FB skupine Mengeška 100krat v soboto, 11. novembra 2017, ko se bodo članice FB skupine Mengeška 100krat pridružile tekačicam in tekačem na 4. teku Občine Mengeš. Vabljeni, da se nam pridružite na teku in v FB skupini!

Besedilo in foto: Tina Drolc

 

 

 

Oglejte si tudi