Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
8°C
JUTRI
24°C
7°C
Oceni objavo

Uspešno zaključena rekreativna badminton liga PKA

Badminton klub Mengeš je v sezoni 2018/19 v okviru lige Pod Kamniškimi Alpami (PKA) organiziral tri rekreativne turnirje v badmintonu. Vsi turnirji so potekali v Harmoniji v Mengšu, in sicer od marca do maja. Turnirjev se je skupaj udeležilo več kot 50 ljubiteljev badmintona; večina od njih se je udeležila kar vseh treh turnirjev.
Zadnji turnir, ki je odločal o končni razvrstitvi na lestvici lige PKA, je bil v soboto, 12. maja. Zbralo se je kar 39 igralcev, od tega se je 10 parov pomerilo v mešanih dvojicah (XD), 5 v ženskih (WD) in 10 v moških dvojicah (MD). Najbolj napeti so bili, kot po navadi, boji v kategoriji moških dvojic, kjer so se v finalu pomerili Janez Vtič in Jurij Zaletel ter Uroš Radakovič in Matej Kristan. Slednja sta morala priznati premoč bolj izkušenima igralcema.

Po odigranem tretjem turnirju je znana tudi končna lestvica lige PKA. Lestvico si lahko ogledate na www.badminton-menges.si/lestvica-pka.
Čestitke gredo vsem zmagovalcem in hvala vsem, ki ste se udeležili turnirjev Badminton kluba Mengeš. Se vidimo znova v novi sezoni 2018/19.


Besedilo in foto: Helena Šinkovec

Razvrstitev 3. turnirja lige PKA:

MEŠANE DVOJICE
1. mesto: Katja Juričev Mikulin / Klemen Korenčič
2. mesto: Tanja Papler / Tomaž Magerl
3. mesto: Manca Urek / Andraž Tinta

ŽENSKE DVOJICE
1. mesto: Tanja Papler /
Manca Urek
2. mesto: Ela Bajt /
Mateja Vidmar
3. mesto: Jasmina Rus / Katja Juričev Mikulin

MOŠKE DVOJICE
1. mesto:
Janez Vtič / Jurij Zaletel
2. mesto:
Uroš Radakovič / Matej Kristan
3. mesto: Uroš Bregar / Jure Šinkovec

Oglejte si tudi