Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
8°C
JUTRI
19°C
7°C
Oceni objavo

Že 2. teniške priprave TK Mengeš za ženske

Po uspešno izpeljanih prvih teniških pripravah TK Mengeš za ženske smo se tenisačice Mengša, še bolj zagnane kot lansko leto in v še bolj zgodnjih urah v soboto, 6. maja, odpravile na druge, sedaj že tradicionalne priprave TK Mengeš za ženske na čudoviti Mali Lošinj. Tudi letos nam je teniške treninge krojil trener Aleš Šporn, organizacijo pa vršil Jaka Kruljec.

Ker so nam lansko leto dnevi čisto prehitro minevali, smo letošnje priprave podaljšali za en dan, ki smo ga izkoristili za nekaj več počitka in ogled bližnjih kulturnih znamenitosti. Naš trener je ocenil, da smo skozi lansko sezono pridno nadgrajevale teniško znanje in da je prišel čas, da naredimo korak dlje, zato nam je pripravil posebne taktično-tehnične treninge z različnimi vajami - tako igranja dvojic kot tekmovanja v igri posameznic. Treningi so ob vajah za moč in aktivacijo, raztezanjem in teku hitro minevali in tako smo se v sredo, 10. maja, odpravili proti domu, čeprav smo se vsi strinjali, da bi ob tako dobri družbi in vzdušju zlahka podaljšali še za kakšen dan.

Novonastalo znanje se je dodobra utrdilo in se je pokazalo že ob prvih klubskih tekmovanjih z Duplico, na kar smo še posebej ponosne.

Besedilo in foto: Maja Hurwits

Oglejte si tudi